burda fransadan arkadaslar cokmus , kaldigim bolgede fazla arkadasim yok insallah burdan cok olur hepinize selamlar.
bende bourgoin-jallieu deyim kizlar tanisalim hadi bakin bende geldim:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
duların kabul oldu sanırım oldu bile..a.s.
ben de niyetliyim bir aksilik olmazsa gelcem mart-nisan ayları gibi,abim orda nancy de iş bulmam ihtimalim yüksekmi çünkü eger begenirsem ve yaşamda kafama yatarsa orda yaşamayı düşünüyorum..
ben burda özel bir havayolunda muhasebeciyim.yazarsan sevinirim öptüm seni by by
:teytey::teytey:
canim benim insallah istedigin olur gelip gor ortamin iyiyse kalirsin begenmezsen gidersin seni burda baglayacak bisey olmaz , gelsen nancy'e mi gelceksin , neyse olsun bakalim senin icin hayirlisi nerdeyse orda olsun , bak hemen bi arkadas buldum, bende optum seni bye
aminnn hayırlısı !
evet hayatım nancy çünkü abim orda kalıyor evi orda yani bakalım zaman ne göstercek kısmet gelcem mart-nisan ayında inş..
peki canim buraya geldikten sonra hemen is bulamazsin cunku fransizcan yok ogrenmende biraz uzun surecektir ve gidecegin kurslar hakkinda bilgin varmi peki
yok canım yaa hiç bir fikrim yok abim orası kolay dedi zaten bir seneyi gözden çıkarıyorum dilimi öğrenmek için zaten bu mart ayında gelcem ama gezmeye kesin yerleşmeye değil hayatım :) sen nancy yakın mısın peki
yok canım yaa hiç bir fikrim yok abim orası kolay dedi zaten bir seneyi gözden çıkarıyorum dilimi öğrenmek için zaten bu mart ayında gelcem ama gezmeye kesin yerleşmeye değil hayatım :) sen nancy yakın mısın peki
canım cok saol agzına saglık bana cok iyi oldu bu bilgiler gercekten ben nişanlıyım pari,se gidicem evlenip evet ehliyetımı aldım buradn ordada degiştirebiliyoımusuz ordan almak baya zormus dil kursunada gelir gelmez yazılacam calısma6ı pek düşünmüyom ama dili, ögrenmem lasım ben oturummum olacak sanırım senin dediginn okuldan yararlanırım ben kib optmpardon canim esas yazicami unutmusum:) dil konusuna gelince sana bi onerim var abin arastirsin derim ama senin icin gecerli olurmu bilmiyorum bu oturumu olan icindi belki senin icinde olabilir yasin kucuk oldugundan dolayi, bende dil ogrenmek icin burda kursa gidiyorum ama benim gittigim ucretsiz sadece haftada 2 saat devamli gidebilmek icin varmi diye arastirdim evet var haftanin her gunu ayni okula gider gibi sabahtan aksama kadar 6 veya 9 ay devamli gidiyosun ver her ay onlar sana 250veya 300 euro para veriyolar bu 6 veya 9 ay sonunda onlar sana is buluyolar meslegin neyse ona gore , buraya basvururken calismak istiyorum dil bilmiyorum ve dilimi ogrenmek istiyorum diye basvuruyosun onlar sana arastirip buluyolar sonra is buluyolar anlican , bana yer cikti gidicektim sonradan esim gondermedi malesefkisimdi cok pismanim keske gitseydim ve bunun icin basvurdugun yer genclere yardim is imkani falan saglayan yer ismide mission lacale abin arastirsin bence burda 25 yasina kadar gidilebiliniyo senin yas 19 iyi arastirin, buraya gelcek kisiler onceden umursamamazlik yapmasinlar sonradan gec oluyo veee :) sunuda soyleyim sana ve diger fransaya gelcek arkadaslara mutlaka ehliyetlerini alip gelsinler burda cok lazim oluyo almazlarsa sonradan benim gibi taslara vurmasinlar kafalarini
ben bayaaa yazmisim :) insallah bu bilgiler faydali olur optum canim benim.
canım cok saol agzına saglık bana cok iyi oldu bu bilgiler gercekten ben nişanlıyım pari,se gidicem evlenip evet ehliyetımı aldım buradn ordada degiştirebiliyoımusuz ordan almak baya zormus dil kursunada gelir gelmez yazılacam calısma6ı pek düşünmüyom ama dili, ögrenmem lasım ben oturummum olacak sanırım senin dediginn okuldan yararlanırım ben kib optm
slm capadokia sen fransanin neresindesin.
ben limoges dayim paris e yaklasik 400km.fazla buyuk bir yer degil ama turk çok burda :)
ben burda dogup buyudum,ama turkiyeyi çok sevdiden ozluyom sizin kadar olmasada tabi.evlenince turkyeye yerlesmeyi istedim ama olmadi malesef buradayiz artik n edelim
mrb tuba umarim yardimci olurum yanlis bilgi vermek istemiyorum ben basvurdum gitmedim arkadasim gitti yani boyle bisey var , nisanlinveya esin olcak kisi bence arastirsin bunu , hem dil ogreniyosun hemde para aliyosun ve bu yer genclere is imkani yani yardim yeri (mission lacale) seninde yas benimle ayni 25 yasa kadar basvurabilirsin, sen buraya yeni geldiginde dogrudan oturum alamazsin esin fransiz vatandasimi , benim esimde fransiz vatandasi ama ben 10 selik oturumu 2 seneden sonra aldim , ilk geldiginde sana resepse verirler , resepse kabul ediyolarmi onu bilmiyorum yinede siz arastirin derim , burda yasicaksan ilk once dil , o yoksa insan hic biseye yaramiyo zannediyo kendini, hani kucuk bebekler nasil derdini, kendini anlatamaz oyle oluyosun hatta daha kotu neyse canim umarim baska arkadaslarda yararlanir bu bilgiden ben gidemedim insallah sizler gidersiniz optum canim.
yine cok yazdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?