Française

Egitim sadece ilk seviye ders görmüstüm yillar önce onu da unuttum . J'ai oublié (dogru mu yazdim )

Ama daha iyi seviyede olanlar yazsin. Okudukca hatirlarim diye actim. Je' aim Français. Je deux parle Français.

Egitim sadece ilk seviye ders görmüstüm yillar önce onu da unuttum . J'ai oublié (dogru mu yazdim )

Ama daha iyi seviyede olanlar yazsin. Okudukca hatirlarim diye actim. Je' aim Français. Je deux parle Français.

Ben de hala pek güvenemiyorum malesef kendime

Je t'aim français olmaz ama, j'aime le français olur doğrusu. Je 'deux' parle français yi hiç anlamadım

Güzrl siteler, güzel paylaşımlar buldukça ve sorum oldukça kullanırım o zaman ben bu sayfayı :)) ben açacaktım başlık, baktım açılmışı var burayı aktif hale getirelim dedim :)

:) evet "j'aim "hatirladim. Sanirim" je veux parle Français" olmali. " Fransizca konusmak istiyorum. "

Nerrantsula basligi kullanabilirsin. Yeni acmak istersen de ben takip ederim.
Français est belle (dogru mu yazdim )

Eğer çekimli bir fiilden sonra başka bir fiil kullanacaksak, yani, vouloir fiilini veux olarak çektikten sonra parler fiilini koymak istediğimizde kullanacağımız 2. fiili çekimlemiyoruz

Mesela

Je veux parler français. Fransızca konuşmak istiyorum

Elle peut parler français. Fransızca konuşabiliyor

Je préfère aller au cinéma. Sinemaya gitmeyi tercih ederim

Bu başlıktan yürüyelim bence :))

Je veux aller au Paris. Je habite a Istanbul et je peux parler Turqui(türkce demek istedim. Resmen attim )
ek Nerrantsula
Merci :)

" Elle est beau" o zaman öyle mi?

Elle de féminin için kullanılıyor ya, o yüzden 'il est beau' olur.

Elle est belle.
Il est beau.

Diğer cümlelerin doğru olmuş. Sadece, 'je habite' değil de yazarken ' j'habite ' diye yazılıyor. Çünkü fransızcada bazı 'h' harfleri okunmuyor, yazarken de o yüzden sanki yokmuş gibi görmezden geliyoruz adeta :))

bonjour sandrien. comment allez vous? j aime apprendre les langues. et vous? si vous etes interessez en peut le pratiquer ensembles. qu'est ce que vous disez??

Cava je vais bien merci.
Je vis dans un pays où on parle le français.
Je pourrais vous aidez à pratiquer le français :)
Tu as quel âge ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…