- 11 Nisan 2023
- 438
- 78
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptın miKızlar bende klomen kullandım adetlerim normalde zaten düzensiz ama doktor kontrolünde yumurtam büyümedi adetin 15. Günü 11.5 mm di sorum şu benim bugün normalde adet günüm olmadım sizce yine de hamile olma durumum olur mu ya da ne zaman hasta olabilirim
Yine iğne diyebilir bulması zor oluyor bende zor buldum araştır bence elinde olsa iyi olur umarım güzel sonuçlanırbende femera muadili letu kullanıyorum bu ikinci ayım geçen ay çatlama iğnesi bulamadım o yüzden yumurtam çok büyüdü bu ay dr umu değiştirdim gene letu kullanıyorum 5 gün sabah akşam içtim bugün bitti salı kontrolüm var bakalım hayırlısı
iğnem var çok şükür bu ay geçen ay buldum bi arkadaşın sayesinde dolaba koydumYine iğne diyebilir bulması zor oluyor bende zor buldum araştır bence elinde olsa iyi olur umarım güzel sonuçlanır
İyi yapmışsın canım umarım işe yarariğnem var çok şükür bu ay geçen ay buldum bi arkadaşın sayesinde dolaba koydum
Yok yapmadim ya ama yumurtlama olmadiki büyümedi sonuçta yumurta adetin 15. günü bkmisti doktorTest yaptın mi
Benim 10. Günü baktı stresten falan olabilir yumurtanin boyutu hamilelik için zor gibi tabi Allah bilir içini rahatlatmak için idrar yada kan testi yapabilirsinYok yapmadim ya ama yumurtlama olmadiki büyümedi sonuçta yumurta adetin 15. günü bkmisti doktor
Maalesef sınavımız bu galiba beklemekten başka çare yokÖyle yapacağım artık da bilmiyorum olmayınca uzuluyorum
Bende baş ağrısı yapmıştıKızlar femara kullanırken yan etki yaşadını mı baş dönmesi filan