Femara ovitrelle

Kızlar bende klomen kullandım adetlerim normalde zaten düzensiz ama doktor kontrolünde yumurtam büyümedi adetin 15. Günü 11.5 mm di sorum şu benim bugün normalde adet günüm olmadım sizce yine de hamile olma durumum olur mu ya da ne zaman hasta olabilirim

Kızlar bende klomen kullandım adetlerim normalde zaten düzensiz ama doktor kontrolünde yumurtam büyümedi adetin 15. Günü 11.5 mm di sorum şu benim bugün normalde adet günüm olmadım sizce yine de hamile olma durumum olur mu ya da ne zaman hasta olabilirim
Test yaptın mi

bende femera muadili letu kullanıyorum bu ikinci ayım geçen ay çatlama iğnesi bulamadım o yüzden yumurtam çok büyüdü 🫣 bu ay dr umu değiştirdim gene letu kullanıyorum 5 gün sabah akşam içtim bugün bitti salı kontrolüm var bakalım hayırlısı 🌸

Son düzenleme:
bende femera muadili letu kullanıyorum bu ikinci ayım geçen ay çatlama iğnesi bulamadım o yüzden yumurtam çok büyüdü 🫣 bu ay dr umu değiştirdim gene letu kullanıyorum 5 gün sabah akşam içtim bugün bitti salı kontrolüm var bakalım hayırlısı 🌸
Yine iğne diyebilir bulması zor oluyor bende zor buldum araştır bence elinde olsa iyi olur umarım güzel sonuçlanır 🤗

Yok yapmadim ya ama yumurtlama olmadiki büyümedi sonuçta yumurta adetin 15. günü bkmisti doktor
Benim 10. Günü baktı stresten falan olabilir yumurtanin boyutu hamilelik için zor gibi tabi Allah bilir içini rahatlatmak için idrar yada kan testi yapabilirsin

Kızlar femara kullanırken yan etki yaşadını mı baş dönmesi filan

X