Kekler - Pastalar Frambuazlı Pasta - Dr. Outker Sponsorluğunda

Nevros bir koseyede başka bir kategori açmakta bizler orada yarışsak nasıl olur
Benim akıllı Lunyam vallahi ben hiç beceremiyorum bu pasta işini o pandispanya ne öyle ya deneyelim bir gün maşAllah ellerine sağlık senden bu kadar güzelini bekliyoduk zaten

Ellerine emeğine sağlık canım şahane görünüyor
Yarışmada bol şans diliyorum
çok teşekkür ederim ablacım
Oy maşallah maşallah
Hemde en sevdiğim frambuazli
Çok çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Doğum günüm 10 cu ayın onu evlerimiz uzak sayılmaz ona göre birşeyler bekliyroum
her zaman canım benim adresi yolla yeter
Pasta mi apartman mi ayırt edemedim, kaçak kat çıkmışsın

Ne güzel olmuş, müthiş görünüyor

Tamam gördük kaldır hadi

Şaka maka oldu mu favorim, oldu
yüksek pastaları hep sevmişimdir Teşekkür ederim Lunya’m

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş fasulyeden mi sayiliyosyn sen şimdi profosyonel sayilirsin
yok canım ne profesyoneli Aksilikler peşimi hiç bırakmadı okudu üfledi kızlar kesin dedim
Hayır yani gerçekten yavas yavas çekiliyorum ben bu ne arkedeşşşş
Olur mu öyle şey canım Emin’im daha güzelleri de gelecek
Şu an midem ağlıyor

Ellerine sağlık canım, o kadar güzel olmuş ki, harika bir pandispanya yapmışsın üstelik. Tebrik ederim ♥♥
çok teşekkür ederim canım İnşallah alerjisi geçer miniğin de istediğini yiyebilirsin çok zor biliyorum var benim çevremde de alerjik bebekler bi süre sonra geçiyormuş diyorlar
Kuzu negüzel anlatmışssın detaylı detaylı Ellerine kollarına sağlık ama güzel kabarmış yaa kıskanmadımki canımda çekmedi
Deneyenler güzel sonuç alsın canım bütün püf noktaları yazdım atlamadan ama ben sadesini tavsiye ediyorum kakaolu pek sevmiyorum sadesi efsane oluyor deneyin mutlaka
Benim akıllı Lunyam vallahi ben hiç beceremiyorum bu pasta işini o pandispanya ne öyle ya deneyelim bir gün maşAllah ellerine sağlık senden bu kadar güzelini bekliyoduk zaten
evvabım bu pandispanyayı dene mutlaka ve sadesini yap çok güzel oluyor Sağolasın canım
Gozume uyku girmedi bi bakayim dedim kk ya o da ne bekledigim tarif gelmis
Ellerine saglik yavru harika olmus
sağolasın canım benim

Teşekkür ederiz balım denerim gerçekten maşallah bayıldım

Gelsin gelsin de iyice Gömülelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…