- Konu Sahibi lindsaylohan
-
Aynen öyle diyorlar yok salkma yapmaz tam tersi toparlar diyorlar ama salktiriyor hemde çok kötü şekilde benim bir arkadaştada aynı şekilde salkmis bende sende de salkma olmuş ki ayrıca bende göz çevremde çökme ve morarma oldu
32 canim.Benim ki çok kötü ya bu arada yaş kaç senin
Ciltteki açılan gözenekler için franksiyonel lazer uygulanabilir mi ve fiyatı nedir .ben hiç ergenlik sivilcesi çıkarmadım denebilir hep tek tek çıktı yağlı bir cilde sahibim .ama 16 17 yasından itibaren gözeneklerim oluşmaya başladı su an 25 yaşındayım. Bunun için ne yapa bilirim
fractora işlemi var açık göznekler ve skar izleri için yara akne lekesi ve cukurlar için fraksionel lazer artık mazide kaldı fraktora işlemi en ıyısı arkadaşlar onu yaptırın 3 seansda yuzde 70 oranında iyileşme sağlıo Dr. özlem tuncaengin var ankarada kendisine ulaşırsanız cok memnun kalırsınız fiyatıda gayet makul.
Acıbadem Hastanesi’ni öneririm. Her yerde var.arkadaşlar merhaba, doktorum bana da franksiyonel lazer yaptırmamı söyledi.Yaptıran arkadaşlar nerede yaptırdı? estetik merkezlerinde de yapılıyomuş ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. istanbul anadolu yakasında doktor önerebilir misinz?
Çok olmuş soralı ama belki problem duruyordur. En iyisi bu konuda bir dermetoloğa git. Evet Et benlerini lazerle alıyorlar. Ama her beni alırlar mı bilemem.benler için lazer tedavisi var mı arkadaşlar bilen var mı?
Bana mı sordun bilmiyorum ama cevap vereyim. Yara izleri için lazer yaptıranlar tanıyorum evet ama tabi çeşitli lazerler var. Yaptıracaksan iyi ve gerçekten güvendiğin bir yere yaptır. Yıllar önce yaptıran birisini tanıyorum . Epey bir geçmişti yara izi. Yara izin nerede senin?yara izlerinde etkili olduğu söyleniyor. Ne kadar bir etki sağlıyor tavsiye eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?