fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

kızlar ben de bir oje delisiyim ve ojelerimi koyacak yer bulamıyorum. eşim de kafayı yicek yakında :) çekmece olmadı, büyük sepet olmadı, oje standlarına baktım,bir site 2000 oje alırsam standı göndereceğini söyledi. okadar alamam ki! bu oje standları satılıyor mu? ne yapabilirim ?

rengi çok hoş :)
Resimde daha koyu çıkmış ama tam bir saks mavi
nasıl bu kadar uzatabiliyosun? benim tırnaklarım azıcık uzasın yaprak yaprak oluyo soyuluyo güçlendirmek için neler yapıyosun?

Daha önce de birçok kez yazdım benim de tırnaklarım çok güçsüzdü soyulurdu
Çok bakım yaptım çok ürün kullandım artık bişey kullanmıyorum ama öncesinde tırnak güçlendirici kremle (neutrogena) masaj yaptım sık sık
Tırnak güçlendirici cila kullandım tırnaklarımda oje olsun olmasın cila hep vardı
Suyla çok temas edeceğin işlerde (bulaşık gibi) eldiven kullan su tırnağı uzatır ama güçsüzleştirir
Avonun bi ürününü kullandım hala var mı bilemiyorum o
Tırnak cilası gibi ama sürdüğün zaman tırnakta kalmıo tırnak emio onu
O da çok etkiliydi
Şimdilik bunlar geldi aklıma

neutrogena el ve tırnak bakım kremini bi deneyeyim.
tırnaklarım için denenmedik ürün bırakmadım sanırım.

tırnak güçlendirici cila derken markası neydi canım?

Golden Rose No:105
Uçlardaki siyah ise Flormar No:313
Bu şekilde bir sürüşü daha önce hiç denememiştim. İlk denemem ve çok hoşuma gitti

Kızlar bunlarda benim yeni kısalttığım tırnaklarım ve atelli ellerim Benim tırnaklarım sizinkiler yanında pek ezik kaçtı ama bu elle oceyi bile zor sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…