fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

you knowcum bu şu meşhur bulunamayan pastel mi

Son düzenleme:

olabilir bazen tlfda cıkmıyor chanel paradoxalın cakması bu bak o alttaki mat ojede kendiliginden mat istanbuldaysan historia avm de var gabrini markası 1 tl fln

gabrininin mat serisi çok eskiden de vardı.hatta hatırlıyorum bende iki taneydi,biri pacific serisinden pembe-lila karışımı bişey,diğeri de koyu yeşildi.aranırsa hala bulunabilir diye düşünüyorum

olabilir bazen tlfda cıkmıyor chanel paradoxalın cakması bu bak o alttaki mat ojede kendiliginden mat istanbuldaysan historia avm de var gabrini markası 1 tl fln

nee 1 tl miii hem de kendinden mat ama anadolu yakası'nda nerede bulabilirmmm, bilen beri gelsinnn:120:

gabrini matte serisinden 394 numara..
]

istiyorummm :84:

gabrininin mat serisi çok eskiden de vardı.hatta hatırlıyorum bende iki taneydi,biri pacific serisinden pembe-lila karışımı bişey,diğeri de koyu yeşildi.aranırsa hala bulunabilir diye düşünüyorum

:84: gabrini gören olursa anadolu yakasında kadıköye yakın yazsın buraya lütfen

ben dün yeşilköy pazarında gördüm hayatımda bulamadıgım ojeleri hemen topladım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…