Fotoğrafta berbat çıkıyorum

Canım ne tatlısın yaa,bence sen güzelliğinin farkında değilsin,bak ben resmini görmeden sevdim seni

canım photosohpla hepsinin kolayı var photoshopla tüm kusurlar aslında kusur demiyimde olmasını istediğin şekilde fotolarını düzeltebilirsin ünlüler hep öyle yapıo şahin arabadan ferrari üretiyolar nerdeyse:)

Evet o konuda haklısın canım,photoshopun yapamayacağı yok:)

bu tamdaa benimm konumm bendee kötüüü cıkıyorumm bazendee cok güzell bencee güzell cıkanlarr nasıl güzell cıktıklarınıı bulmuşlarr hep öyle poz veriyolarr

yakındaaa özell günlerimizz varr gözümm şaşıı cıkıyoo ona caree arıyorumm bilenn varmıı kızlarr

Bende çok çirkin çıkarım. O yüzden selfie lere girmem. Ama şunu farkettim; Porselen makyajlı resimler çok güzel çıkıyor.

Bende çok çirkin çıkarım. O yüzden selfie lere girmem. Ama şunu farkettim; Porselen makyajlı resimler çok güzel çıkıyor.
yaa o makyajj kalıcı ama ağırmışş onu istemem benn ama en azındann gözüm niye şaşı cıkıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…