• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğrafta berbat çıkıyorum

bence senin durumun benimkinin yanında solda sıfır :))
ben tam tersi çünkü..
çünkü resimlerde oldukça fotojenik çıkıyorum ve yüz kusurlarım hiç belli olmuyor..
dünya güzellğinden maşallahlara Allah özene bezene yaratmışlara evlilik tekliflerine kadar bi sürü şey..
ama sor ne var bunda..
ben resimlerde kendim gibi çıkmıyorum..çok şükür elim yüzüm düzgün eğrim büğrüm yok ama ben resimlerdeki gibi aman aman güzel biri değilim..hatta hiç değilim..ilk görüşte aşık olunacak biri değilim..vasat biriyim.
resimlerimi gören tanışmak için kırk takla atar yakından gören kaçar :KK55:
halbuki resimlerde de ne photoshop uygularım ne makyaj yaparım ki insanları kandırmış olayım :KK19:
elime kendi resmimi alıp doktora gitsem beni bu kişiye benzetin diye..heralde demezlerki bu zaten sensin :KK52:
yanisi inan resimler hiç birşey değil..sen kendini bildikten sonra..:KK34:
Canım ne tatlısın yaa,bence sen güzelliğinin farkında değilsin,bak ben resmini görmeden sevdim seni:KK72:

canım photosohpla hepsinin kolayı var photoshopla tüm kusurlar aslında kusur demiyimde olmasını istediğin şekilde fotolarını düzeltebilirsin ünlüler hep öyle yapıo şahin arabadan ferrari üretiyolar nerdeyse:)

canım photosohpla hepsinin kolayı var photoshopla tüm kusurlar aslında kusur demiyimde olmasını istediğin şekilde fotolarını düzeltebilirsin ünlüler hep öyle yapıo şahin arabadan ferrari üretiyolar nerdeyse:)
Evet o konuda haklısın canım,photoshopun yapamayacağı yok:)

bu tamdaa benimm konumm bendee kötüüü cıkıyorumm bazendee cok güzell bencee güzell cıkanlarr nasıl güzell cıktıklarınıı bulmuşlarr hep öyle poz veriyolarr:KK51:

yakındaaa özell günlerimizz varr gözümm şaşıı cıkıyoo ona caree arıyorumm bilenn varmıı kızlarr :KK43:

Bende çok çirkin çıkarım. O yüzden selfie lere girmem. Ama şunu farkettim; Porselen makyajlı resimler çok güzel çıkıyor.

Bende çok çirkin çıkarım. O yüzden selfie lere girmem. Ama şunu farkettim; Porselen makyajlı resimler çok güzel çıkıyor.
yaa o makyajj kalıcı ama ağırmışş onu istemem benn ama en azındann gözüm niye şaşı cıkıyorr :KK12:

Back