• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğrafta berbat çıkıyorum

Seymasevde

2. Takımda hedef 50❤️
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
7.298
5.970
248
Kızlar okadar kötü çıkıyorum ki;makyaj da yapsam,
gözümün biri büyük biri küçük,
burnum kocaman,
göz altlarım torba torba,
kaşlarım sarışın olduğu halde farklı çıkıyo kısaca çarpılmış gibi görünüyorum fotoğraflarda :D
Güzel fotoğraf için öneriniz var mı aceba ?

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

burnum kocaman,
kaşlarım sarışın olduğu halde farklı çıkıyo kısaca çarpılmış gibi görünüyorum fotoğraflarda :D

cnm bi resmini koyarsan daha iyi olur anlamış oluruz derdini :))))))))))))

Bazı insanlar var ne kadar fotojenikler şaşırıyorum. Poz vermeseler bile süper çıkıyorlar fotoğraflarda.. :19:

poz vermekle alakalı sanırım bu, ben mesela soldan profilimi daha iyi bulurum ve hep yüzümü öyle dönerim :)

burnum kocaman,

bence senin durumun benimkinin yanında solda sıfır :))
ben tam tersi çünkü..
çünkü resimlerde oldukça fotojenik çıkıyorum ve yüz kusurlarım hiç belli olmuyor..
dünya güzellğinden maşallahlara Allah özene bezene yaratmışlara evlilik tekliflerine kadar bi sürü şey..
ama sor ne var bunda..
ben resimlerde kendim gibi çıkmıyorum..çok şükür elim yüzüm düzgün eğrim büğrüm yok ama ben resimlerdeki gibi aman aman güzel biri değilim..hatta hiç değilim..ilk görüşte aşık olunacak biri değilim..vasat biriyim.
resimlerimi gören tanışmak için kırk takla atar yakından gören kaçar :10:
halbuki resimlerde de ne photoshop uygularım ne makyaj yaparım ki insanları kandırmış olayım :19:
elime kendi resmimi alıp doktora gitsem beni bu kişiye benzetin diye..heralde demezlerki bu zaten sensin :52:
yanisi inan resimler hiç birşey değil..sen kendini bildikten sonra..:34:

burnum kocaman,

Bunu benden merak ediyorum neden resimde güzel çıkmayız sebep nedir bende resim çektirmem fazla hiç begenmem kendimi aynadada öyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu benden merak ediyorum neden resimde güzel çıkmayız sebep nedir bende resim çektirmem fazla hiç begenmem kendimi aynadada öyle

Bunun açıklamasını okumuştum. Aynaya baktığımızda kendimizi hep belli açılardan görme olanağımız var ve biz bu görüntümüze alışıyoruz ama fotoğraflarda bizim aynaya bakınca göremediğimiz açılarda çıkıyoruz ve bu bize tuhaf hatta çirkin görünüyor. Aslında sadece biz böyle düşünüyoruz çünkü diğer insanlar bizi zaten her açıdan görüyorlar ve her görüntümüze aşinalar. İşte bu yüzden başkasının fotoğrafını yadırgamazken kendi fotoğraflarımızı çirkin buluyoruz.

Bunun açıklamasını okumuştum. Aynaya baktığımızda kendimizi hep belli açılardan görme olanağımız var ve biz bu görüntümüze alışıyoruz ama fotoğraflarda bizim aynaya bakınca göremediğimiz açılarda çıkıyoruz ve bu bize tuhaf hatta çirkin görünüyor. Aslında sadece biz böyle düşünüyoruz çünkü diğer insanlar bizi zaten her açıdan görüyorlar ve her görüntümüze aşinalar. İşte bu yüzden başkasının fotoğrafını yadırgamazken kendi fotoğraflarımızı çirkin buluyoruz.

Ay valla biraz ferahladım. Hiç çekilmiyorum nerdeyse

Valla canım bir iki sağdan soldan yukarıdan fotonu çek.Hangisi daha iyi geliyorsa sana doğru duruşun odur.Ben de eskiden kendimi beğenmezdim şimdi solum iyi diye düşünüyorum ve genelde sol tarafımdan poz veriyorum.Ayrıca bir çok insan fotojenik olduğumu da söylüyor.Yani artık fotolarımın hepsi güzel :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla canım bir iki sağdan soldan yukarıdan fotonu çek.Hangisi daha iyi geliyorsa sana doğru duruşun odur.Ben de eskiden kendimi beğenmezdim şimdi solum iyi diye düşünüyorum ve genelde sol tarafımdan poz veriyorum.Ayrıca bir çok insan fotojenik olduğumu da söylüyor.Yani artık fotolarımın hepsi güzel :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Deniycem canım dediğin gibi yakalarım bende bi tarafı inş :))

ben tam tersi çünkü..
çünkü resimlerde oldukça fotojenik çıkıyorum ve yüz kusurlarım hiç belli olmuyor..
dünya güzellğinden maşallahlara Allah özene bezene yaratmışlara evlilik tekliflerine kadar bi sürü şey..
ama sor ne var bunda..
ben resimlerde kendim gibi çıkmıyorum..çok şükür elim yüzüm düzgün eğrim büğrüm yok ama ben resimlerdeki gibi aman aman güzel biri değilim..hatta hiç değilim..ilk görüşte aşık olunacak biri değilim..vasat biriyim.
halbuki resimlerde de ne photoshop uygularım ne makyaj yaparım ki insanları kandırmış olayım :19:
elime kendi resmimi alıp doktora gitsem beni bu kişiye benzetin diye..heralde demezlerki bu zaten sensin :52:

Oda ayrı bi sorunmuş. Ama mutlaka güzelsindir daha güzel çıkıyorsundur bu da okadar kötü değil ki :))

Aynen bende :(

ben tam tersi çünkü..
ama sor ne var bunda..

kesin bir taktiğin vardır poz vermeyle ilgili :)

kesin bir taktiğin vardır poz vermeyle ilgili :)

birazcık gülüşüm güzel :1:
bende gülüyorum ama onun haricinde ufff be dedirtecek kadar çıkıyorum..
inanın böylesi daha sıkıntılı..insanlar resim altına güzel yorumlar yaparken ben mal mal bakıyorum:1:

Oda ayrı bi sorunmuş. Ama mutlaka güzelsindir daha güzel çıkıyorsundur bu da okadar kötü değil ki :))

diyorum ya bir yamukluğum yok çok şükür ama yüz hatlarım sert,skar izlerim var..
bunlar resimlerde hiç belli olmuyor..
ve çok ilginç ki dişlerim foto da kar beyaz çıkıyor :1:

senin sorun mu kötü benim mi bilemedim :1:

burnum kocaman,

Aynısı bendede oluyor öyle kasıyorumki kendimi bütün fotoğraflarım 5 karış suratlı. Ama doğal farkında olmadan çekilen fotoğraflar iyi çıkıyor.

Back