Evet. Bizim işyerine cezalar geliyor oradan biliyorumKesin bilgi mi
Son 3 ayda da öyle mi geldiEvet. Bizim işyerine cezalar geliyor oradan biliyorum
Kardeş size nasıl geldi açıklayın da biz de rahatlayalımSon 3 ayda da öyle mi geldi
Bana nasıl geldiğinin sorumla ve sizin rahatlamanızla nasıl bir bağlantısı varKardeş size nasıl geldi açıklayın da biz de rahatlayalım
Çünkü düzgün anlatırsanız düzgün cevaplar alırsınız.Bana nasıl geldiğinin sorumla ve sizin rahatlamanızla nasıl bir bağlantısı var
Ben düzgün cevapları aldım ve sorum çok açık ve net düzgün anlayabilenler için tabiiÇünkü düzgün anlatırsanız düzgün cevaplar alırsınız.
Ya anlayin iste, muhtemelen kocasinin trafik cezasi geldi ve yanındaki koltuk kapatılmış. Koltukta oturan biri var mi yok mu onu anlamaya calisiyor. Hic halden anlamiyorsunuzKardeş size nasıl geldi açıklayın da biz de rahatlayalım
Üstelik ceza yediği yer şehrin bir ucu iseYa anlayin iste, muhtemelen kocasinin trafik cezasi geldi ve yanındaki koltuk kapatılmış. Koltukta oturan biri var mi yok mu onu anlamaya calisiyor. Hic halden anlamiyorsunuz
İyi senaryo biraz daha kafa kafaya verin film çekersinizÜstelik ceza yediği yer şehrin bir ucu ise
Konunun gidisatina gore neden olmasinİyi senaryo biraz daha kafa kafaya verin film çekersiniz
Beganın konusundan sonra bu konu bize çerezKonunun gidisatina gore neden olmasin
Şunu mu anlamalıyım hiçbir şekilde boş ise kapatma gereği duymuyorSuanda kisisel verileri koruma karari geregi gordugu yuzu kapatiyor. Hatta bizim isimiz trafik eksperligi kusur durumu icin sbm ye giris yaparken de olay yerindekilerin yuzunu kapatmak zorunlu hale geldi.eger olay yerindeki kisinin yuzu kapatilmaz ve dava acarsa bu bizim sirketin calisani tarafindan yapildiysa tum sorumluluk bize aittir olarak isaretleyip o sekilde tramer girebiliyoruz.
Şunu anlamalısınız adam yalan söylüyor.Şunu mu anlamalıyım hiçbir şekilde boş ise kapatma gereği duymuyor
Olamazlar.Şöyle düşünün şöförün biriyle gittiğini biliyorsunuz ama şöför yalan söyledi yanına birini almadı ve size kağıt geldi yan koltuk boş karartılmamıs bu da trafik açısından mahkeme konusu olacağından bu da kişisel gizliliği ihlale gireceğinden her türlü kapatma gizliliğine gerek duyuyor olamazlar mı
Bende soyle soyleyeyim hicbir soforun yani bos diye mahkemelik oldugunu bunun suc oldugunu duymadimŞöyle düşünün şöförün biriyle gittiğini biliyorsunuz ama şöför yalan söyledi yanına birini almadı ve size kağıt geldi yan koltuk boş karartılmamıs bu da trafik açısından mahkeme konusu olacağından bu da kişisel gizliliği ihlale gireceğinden her türlü kapatma gizliliğine gerek duyuyor olamazlar mı