- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Iyiyim oglana kızdım çalışmıyorum bugün uymuyor sen nasılsın kızları kaydetmiamiydinEvet sen ders çalışıyorsun :)Bende ancak akşamları bakıyorum:)
Ne yapıyorsun nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim oglana kızdım çalışmıyorum bugün uymuyor sen nasılsın kızları kaydetmiamiydinEvet sen ders çalışıyorsun :)Bende ancak akşamları bakıyorum:)
Ne yapıyorsun nasılsın
Neyse biraz dinlen çalışırsın:)Iyiyim oglana kızdım çalışmıyorum bugün uymuyor sen nasılsın kızları kaydetmiamiydin
Ne zaman belli olacakmışNeyse biraz dinlen çalışırsın:)
Canım kızların lise belli oldu zaten otomatik kayıt oluyorlar:)Biz tayin bekliyoruz belli olsun kalırsak gidip bakacağız:)Gidip daha bakmadık:)
Ne zaman belli olacakmış
Hayırlı geceler canım hoşgeldinHayırlı geceler
Hoşbulduk canım nasılsınHayırlı geceler canım hoşgeldin
Hamd olsun canım iyiyim tostumuda yedim simdiHoşbulduk canım nasılsın
Afiyet bal şeker olsun:)Hamd olsun canım iyiyim tostumuda yedim simdi
Karnım tok ,sırtım pek
Sen nasılsın
Teşekkür ederim canımAfiyet bal şeker olsun:)
İyiyim bende dışarı çıktık yakında geldim:)
Akşam yürüyüşü diyelim:)Birazda bir yerlerde oturduk:)Dışarı serin ev çok sıcak:)Teşekkür ederim canım
Oo gezdin geldin yani iyi yapmisin canım ,
İyi olmuş canım :)Akşam yürüyüşü diyelim:)Birazda bir yerlerde oturduk:)Dışarı serin ev çok sıcak:)
Aynen ev dün daha sıcaktı .Mesela çay içemiyordum şimdi rahatsız etmeden içebiliyorum:)İyi olmuş canım :)
Bu gece sanki biraz daha serin burda :)
Bende camın önünde yatıyorum üşüyorum hafiften :))Aynen ev dün daha sıcaktı .Mesela çay içemiyordum şimdi rahatsız etmeden içebiliyorum:)
Dışarısı öyle bayağı üşüdüm:)Bende camın önünde yatıyorum üşüyorum hafiften :))
Biz özelden o aradığı sıralarda görüştük:)Ben özellere genelde bakıyorum:)Blue_Peri seni arıyordu buralarda :)
Demek öyleBiz özelden o aradığı sıralarda görüştük:)Ben özellere genelde bakıyorum:)
Pastasını yapmışDemek öyle
Anlamıştım zaten yükledi miPastasını yapmış