- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Benim kızda bir elinde çatal bostaki eliyle alıp yiyorAfiyet olsun bende tabaksiz dilim.yiyorum öyle.daha lezszetli oluo akita akita
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızda bir elinde çatal bostaki eliyle alıp yiyorAfiyet olsun bende tabaksiz dilim.yiyorum öyle.daha lezszetli oluo akita akita
Bana gösterebilirsin, ha nevoş ha ben. Aramızda ayrı gayrı olmazBişi göstercem fikir alcaktım kafam bimilyon
Yoohhh illede nevoşuma göstirciiiiimBana gösterebilirsin, ha nevoş ha ben. Aramızda ayrı gayrı olmaz
Kim gösteriyor neyi gösteriyor kime gösteriyorBana gösterebilirsin, ha nevoş ha ben. Aramızda ayrı gayrı olmaz
Neyi gostercenYoohhh illede nevoşuma göstirciiiiim
Tamam sen bana at, ben nevoşa atarım. Bakmam, sözYoohhh illede nevoşuma göstirciiiiim
Sen benim hedaye mi hiç görme zaten hatta hediyelerimi
Özele gel bakimmBişi göstercem fikir alcaktım kafam bimilyon
Tşk ederim gördn mü gormediysen atayımHayırlı olsun hediyen güle güle kullan
Sen dur kız canansuda da aynısını yaptinTamam sen bana at, ben nevoşa atarım. Bakmam, söz
Msj başlığını duzeltmediyse hatirlatÖzele gel bakimm
Tşk ederim gördn mü gormediysen atayım
Allah seni ya kız senin kocan yaslanmaz senin ile vallaMsj başlığını duzeltmediyse hatirlat
SeneneeeNeyi gostercen
Yohhhhh bana nevoyu getiriiiiinTamam sen bana at, ben nevoşa atarım. Bakmam, söz
Valla asker arkadaşları da öyle diyor hiç yaslanmamis aynı duruyorsun diyorAllah seni ya kız senin kocan yaslanmaz senin ile valla
Nolmuş yanii, sorun nevoşa. Ben yokken buralara göz kulak ol, birinin sorunu varsa gider dedi. Bende yalan olmazSen dur kız canansuda da aynısını yaptin