- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Günaydın abla nasılsınGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın abla nasılsınGünaydın
İyiyim canım sağol sen nasılsın nerelerdesinGünaydın abla nasılsın
Abla sünnetimiz vardı davet yatılı misafir derken anca vakit bulabildimİyiyim canım sağol sen nasılsın nerelerdesin
Bir sorun olmasın olur öyle şeyler Merak ettim nerede diyeAbla sünnetimiz vardı davet yatılı misafir derken anca vakit bulabildim
Ama hiç etiket yapmadın unuttun beniBir sorun olmasın olur öyle şeyler Merak ettim nerede diye
Szin tedavi bu ay devam ediyor mu
Yok canım hiç unuturmuyumAcaba gönül mü koydun dedim bekliyordumAma hiç etiket yapmadın unuttun beni
Yok abla dr ara verdi bi ay yumurtalıkları fazla yormayalım dedi aslında klomen falan da vermedi sadece çatlatma iğnesi verdi ama anlamadım vardır bi bildiği heralde :)
Yok koymadım tabiki gönül koyacak bişey olmadı kiYok canım hiç unuturmuyumAcaba gönül mü koydun dedim bekliyordum
Hayırlısı canım ara verince olmaz demeyin tedavi sonrası veya aralarda mucizeler olabilir
Hakkınızda hayırlısı canım zamanı gelince mutlaka olurYok koymadım tabiki gönül koyacak bişey olmadı ki
Valla abla sadece yumurtlama akıntım geldiğinde ilişki oldu sonra 5 6 gün sonra gene geldi o zaman da bi kere oldu daha araya bi sürü şey girdi bakalım nasip olmazsa olmaZ ama oyle cok hamile haberi aldım ki bazen üzülmemek elde değil
İnsallah ablacımmm Yeni kategori bugun mu acılacakHakkınızda hayırlısı canım zamanı gelince mutlaka olur
Cidden sende öylesin ben çok beğeniyorum:)Laf olsun diye söylemiyorum
Yok canım yarın olabilir:)İnsallah ablacımmm Yeni kategori bugun mu acılacak
Ahh canım benide düşünürmusSağol canım Nevreste birer tarif de Zeyno yla bana ayır
O trilicede olmuyor mi ortiInsAllah, yanarsa da karamelize deriz
Orti bana söyle senBurdan soyleyemem herkes duyar
Ben de bilmiyorumYaziyorum ozelebunca senedir tanisiyoruz daha isimlerimizi bilmiyoruz
O trilicede olmuyor mi orti
Orti bana söyle sen
Abla gecenkinde bana bildirim gelmemiştiYok canım yarın olabilir:)
Seni etiketlesinlerAbla gecenkinde bana bildirim gelmemişti