- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Kolay gelsin :))Ben kaçtım işlerimi halledeyim hemen görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin :))Ben kaçtım işlerimi halledeyim hemen görüşürüz
İyiyim bende şükür mesajınız basladiGünaydın kuzum iyiyim,sen nasılsın?
İyiyim canım yarına pasta yapacağım pandispanyalarını yaptım akşamda kremasını filan yapacağım. Çok heyecanlıyım sen nasılsın hemşomGünaydın hemsomm
Nasılsın ☺
Oy ne güzel ALLAh kolaylık versin rast getirsin işini canımİyiyim canım yarına pasta yapacağım pandispanyalarını yaptım akşamda kremasını filan yapacağım. Çok heyecanlıyım sen nasılsın hemşom
Mesaimiz yazacagima mesajimiz yazmışımİyiyim bende şükür mesajınız basladi
Supersin abla efsaneeDemi yani bide almanca olsun dedim:))
Mesajımız?İyiyim bende şükür mesajınız basladi
He bende ne mesajı diyorum :))Mesaimiz yazacagima mesajimiz yazmışım
Amiiin sağol canom En zor iş zaten Kırım tesisat ve fayans gerisi kolay olur çabucak biter. Havada sıcak çabuk kurur silikonu derzi filanOy ne güzel ALLAh kolaylık versin rast getirsin işini canım
Bende iyiyim çok şükür fayanslar dosenmeye başladı yavaş yavaş çıkıyor ortaya artık rahatladım biraz
Aynen canım Allah tan hemen kuruyorAmiiin sağol canom ❤ En zor iş zaten Kırım tesisat ve fayans gerisi kolay olur çabucak biter. Havada sıcak çabuk kurur silikonu derzi filan
Orda sana bir mesaj verdimHe bende ne mesajı diyorum :))
Ooow,özele gel bebekimOrda sana bir mesaj verdim
Supersin abla efsanee
Kolay gelsin :))
Ooo çok güzel fayanslar bu gün fayans bitse yarın derzleri atarlar. Cumartesi Pazar tatil önümüzdeki hafta biter Allah’ın izniyleBak canim yarım hali yavaş yavaş çıkıyor ortaya gurtmingotam
Oh gözün aydın :)Bitti sonunda ütüm..
Sen beni hiç özleme zatenOh gözün aydın :)
Söyleyene bakSen beni hiç özleme zaten
saol canim haketenmi bilmiyordumm
Tok halimle kilomu hiç demeyeyim,moralim bozulmasınBende çok yedim homini gırtlak yedim dün akşam tok karnına annemde 78 i gördüm