- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse oylesinede olsa katilirsinBelli belli iciniz kan agliyor
Spice girls oluruz o zaman Mezdeke üç kişi çünkü uymuyor bize o da gelinceAa Blue_Peri de var
Nevo arta kalan tariflerden verecekmis bana oyle anlastikNeyse oylesinede olsa katilirsin
Kirmizi pabuc alkis yapar size gebe haliyle hoplatmayin simdiSpice girls oluruz o zaman Mezdeke üç kişi çünkü uymuyor bize o da gelince
Aynen ben onun yerinede oynarimKirmizi pabuc alkis yapar size gebe haliyle hoplatmayin simdi
BILMIYORDUM ,KIZ VALLAHI SEN BI YERE GIDENE BENZEMIYORSUNEn fazla 3 kere kazanma sansimiz var ve 3.kez kazandim
ARTIK GÖZLERIM ZAYIFLSMIŞ NE NE KÜÇÜK HARIFLARI GÖRMEKDE ZORLANIYORUMBILMIYORDUM ,KIZ VALLAHI SEN BI YERE GIDENE BENZEMIYORSUN
Iyi canım sen nasılsınCano nassin?
Yok artıkNevo gecen usta geldi ya mutfagin duvar kagidini kaplamaya oturup adamla kv dedikodulari bile yaptikkendi amcami dayimi bile bu kadar sevmiyorum kendisini cok severim
Canım nasılsın
Olur böyle şeyler NeNemARTIK GÖZLERIM ZAYIFLSMIŞ NE NE KÜÇÜK HARIFLARI GÖRMEKDE ZORLANIYORUM
Tam uyduÇok üzülüyorum çok
Ohhhh ohhhhh yandan yandan, çikita muz muz muz (bakınız pastasinada uydu ha )
Aynen sana ne kalırsa vereceğim mesela et yemeklerinde kıymalı tarif vereceğim sonra diskalifiyeNevo arta kalan tariflerden verecekmis bana oyle anlastik
iyi abla sen nasılsın döndünmu sahaya duruldu biraz çok şükür kuzenleri var simdi oynuyorCanım nasılsın
Senin minik tripli nasıl
Gene kazanır o MıknatıslıAynen sana ne kalırsa vereceğim mesela et yemeklerinde kıymalı tarif vereceğim sonra diskalifiye