Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güüü naaayyy dııınnnn
Gunaydin cnmm tünaydin hatta
Hayırlı günler ablacımohh iyi kaybolma biyere yamacımızda olHayırlı günler hanımlar
Tatilimin son iki günü Pazartesiden sonra hep buralardayım
şükür adaş düğün yemeğinden geldimgünaydın çiçeğim adaşımmm nasılsın
Nasılsıngüüü naaayyy dııınnnn
şükür adaş düğün yemeğinden geldim
Nasılsın
Tabi ki yedim de geldim misafir olarakyedinde mi geldinnn yoksaaaa yardım ettinde mi geldin
Tabi ki yedim de geldim misafir olarak
Adama bak ya beni yalanci cikaracakbelki de aklina gelmemistir senin bile bileceginkiz pinkpantera gulup durma sen de soylesene biz recelle icmiyor muyuz cayiBirTutamMutluluk20 adama dedim recellede içer misin diye onun şimdi siraasi değil dedi
Kanka nassinbdv ye bi daldim cikamadim aldatilan kadin var bi tane cok uzuldum yaşükür adaş düğün yemeğinden geldim
Nasılsın
Cok tesekkurler❤Tikurzenali'yi ilk defa duydum ama kafamı pastaya gömerek, o manzarayı izlerken hayal ettim kendimi. Gönlümün birincisi o.
Kesinlikle duyduğum en aklı başında öneri. Yetkililer ciddiye alsınlar!
Tesekkurler cnmMedovik pasta çok leziz görünüyor.
Ama cheesecake de öyle.
İkisini de çok beğendim
Yok yok iciyormus lar ama şimdi öyle icemem demek istediAdama bak ya beni yalanci cikaracakbelki de aklina gelmemistir senin bile bileceginkiz pinkpantera gulup durma sen de soylesene biz recelle icmiyor muyuz cayi
Kanka nassinbdv ye bi daldim cikamadim aldatilan kadin var bi tane cok uzuldum ya
Adama bak ya beni yalanci cikaracakbelki de aklina gelmemistir senin bile bileceginkiz pinkpantera gulup durma sen de soylesene biz recelle icmiyor muyuz cayi
Kanka nassinbdv ye bi daldim cikamadim aldatilan kadin var bi tane cok uzuldum ya
Ben hala donup kalıyorum Emine bulut aklıma geldikçe ona dair konular yordu beniAdama bak ya beni yalanci cikaracakbelki de aklina gelmemistir senin bile bileceginkiz pinkpantera gulup durma sen de soylesene biz recelle icmiyor muyuz cayi
Benimde kuzumya hem o hem bizim binadaki öldürülen kadın aklımdan çıkmıyorBen hala donup kalıyorum Emine bulut aklıma geldikçe ona dair konular yordu beni
Allah im sabır versin kızına :/Benimde kuzumya hem o hem bizim binadaki öldürülen kadın aklımdan çıkmıyor