- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Sana tencere yollayıp kurtulalımTencere takimini kazanirsam tamam kazanamazsam yine katilirim baga ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana tencere yollayıp kurtulalımTencere takimini kazanirsam tamam kazanamazsam yine katilirim baga ne
Oleyyyyyyy sonunda3.oluyor bundan sonra başını bağlayacağız
Sana tencere yollayıp kurtulalım
Nere gittin kızŞükür iyiyim günübirlik gittik geldik yapistik resmen arabaya sıcaktan daha mı tövbe guncubirlige son
Evet sana oy verdim :))
Amma gezdin ha zaten çok sıcak kız valla ben çekemiyorum yaşükür bende çocukların gönlünü yaptık geldik
Evin önünden geçtim gene bugün
Senin de bi lafin digerini tutmuyo nevo hani gecen 2.diyodun3.oluyor bundan sonra başını bağlayacağız
Yok öyle bir dünya en az 10 defa katılmak lazım sonra sızlanacaksıneliniz değmişken bende bi tava takımı alırım ahaha
Rica ederim canımNevreste abla oyunun birini bana vermissin Tesekkur ederim ♥
Benim 5 oldu kaldı 5 sonra tencere benimdirYok öyle bir dünya en az 10 defa katılmak lazım sonra sızlanacaksın
Ya kazanmazsamOleyyyyyyy sonunda
Kurul toplantısı kararı ile 3 saydımSenin de bi lafin digerini tutmuyo nevo hani gecen 2.diyodun
Hahah sen inandın mı bu dediğine ben kesin görüyorumYa kazanmazsam
Kurul toplantısı kararı ile 3 saydım
Tencere demedim sızlanma dedimBenim 5 oldu kaldı 5 sonra tencere benimdir
Son dkya kadar emin olamayızYa kazanmazsam
Tencere dedin de yani nolmuş benimkiler eskidiTencere demedim sızlanma dedim
Yeni katılıyor tava istiyor
O zamana kadar kazanırsın İnşaallahTencere dedin de yani nolmuş benimkiler eskidi
İyi bari kurul olarak guzel bi hedaye yollarsiniz artik hoscakal hedayesi olarakKurul toplantısı kararı ile 3 saydım