Sana tencere yollayıp kurtulalımTencere takimini kazanirsam tamam kazanamazsam yine katilirim baga ne![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana tencere yollayıp kurtulalımTencere takimini kazanirsam tamam kazanamazsam yine katilirim baga ne![]()
Oleyyyyyyy3.oluyor bundan sonra başını bağlayacağız![]()
Sana tencere yollayıp kurtulalım![]()
Nere gittin kızŞükür iyiyim günübirlik gittik geldik yapistik resmen arabaya sıcaktan daha mı tövbe guncubirlige son
Evet sana oy verdim :))
Amma gezdin ha zaten çok sıcak kız valla ben çekemiyorum yaşükür bende çocukların gönlünü yaptık geldik
Evin önünden geçtim gene bugün![]()
Senin de bi lafin digerini tutmuyo nevo hani gecen 2.diyodun3.oluyor bundan sonra başını bağlayacağız![]()
Yok öyle bir dünya en az 10 defa katılmak lazım sonra sızlanacaksıneliniz değmişken bende bi tava takımı alırımahaha
Rica ederim canım
Benim 5 oldu kaldı 5 sonra tencere benimdirYok öyle bir dünya en az 10 defa katılmak lazım sonra sızlanacaksın![]()
Ya kazanmazsamOleyyyyyyysonunda
Kurul toplantısı kararı ile 3 saydımSenin de bi lafin digerini tutmuyo nevo hani gecen 2.diyodun![]()
Hahah sen inandın mı bu dediğine ben kesin görüyorumYa kazanmazsam![]()
Kurul toplantısı kararı ile 3 saydım![]()
Tencere demedim sızlanma dedimBenim 5 oldu kaldı 5 sonra tencere benimdir![]()
Son dkya kadar emin olamayızYa kazanmazsam![]()
Tencere dedinTencere demedim sızlanma dedim
Yeni katılıyor tava istiyor![]()
O zamana kadar kazanırsın İnşaallahTencere dedinde yani nolmuş benimkiler eskidi
İyi bari kurul olarak guzel bi hedaye yollarsiniz artik hoscakal hedayesi olarakKurul toplantısı kararı ile 3 saydım![]()