- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
İnşallah canım benim inşallah
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim inşallah
Olur mu oyle sey kuzum, sans işi buİnşallah canım benim inşallahPastacı olarak bu yarışmayı kazanamazsam artık atın beni siteden
![]()
Sen benim gönlümün birincisisinİnşallah canım benim inşallahPastacı olarak bu yarışmayı kazanamazsam artık atın beni siteden
![]()
İyiyim canımın içi çocukla uğraş ev işi gücü derken geçiyor günler öyle sen nasılsın bitti mi işlerinNasılsın canım ☺
Bende iyiyim çok şükür canımİyiyim canımın içi çocukla uğraş ev işi gücü derken geçiyor günler öyle sen nasılsın bitti mi işlerin ☺
Allah daha iyi etsin canımBende iyiyim çok şükür canım ❤Daha bugün basladilar canım kırmaya yarınada gene kırılacak yerler kaldı .
Bir on gün daha bitmez herhalde işimiz ☺
Amin canım cümlemizi inşallahAllah daha iyi etsin canımaynen sürer o kadar hafta sonu girecek araya birde ama sonu güzel olacak inşallah ☺
Aynen canım ne kaldı ki zaten okulların açılmasına bu hafta bitti sayılır Eylül’ün ilk haftası mıydıAmin canım cümlemizi inşallah
İnşallah canım bitsede bir artık rahatlasam biraz okullar açılmadan ☺
Hayırlı akşamlar canım nasılsın nasıl gidiyor iş güçHayırlı akşamlar herkese![]()
Hee hemi de at nali gibim olanindan
Anlamistim ben zaten pastanın güzel ve Muzlu olusuyla hiçbir ilgisi olamaz yoksa bu oylarınHee hemi de at nali gibim olanindan![]()
Canim Ben en son ismim yazılmış olan fotoyu koymani isterimHangisini istiyorsunuz bana gönderin düzelteyim isteyenleri düzelttim: )
Hayırlı akşamlar canım, nasılsın. Özlettin kendiniHayırlı akşamlar herkese![]()
Olamaz tabi ko![]()
Anlamistim ben zaten pastanın güzel ve Muzlu olusuyla hiçbir ilgisi olamaz yoksa bu oyların