- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Mesaj sayısına göre dizmisNerede bu nevrosumuz, ilk ikiyede hangi pastaları koymuş, millet aşağıya bakmayacak![]()
![]()
![]()
![Smiling face with horns :smiling_imp: 😈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f608.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj sayısına göre dizmisNerede bu nevrosumuz, ilk ikiyede hangi pastaları koymuş, millet aşağıya bakmayacak![]()
![]()
![]()
Tübeeeeee aşk olsun yaparmıyım hiçBAna bak pastami karalama kampanyası mi yapıyorsun gizli gizli![]()
Doğru söyle kimin ajanisınTübeeeeee aşk olsun yaparmıyım hiç![]()
Hele ben en sonNerede bu nevrosumuz, ilk ikiyede hangi pastaları koymuş, millet aşağıya bakmayacak![]()
![]()
![]()
Bizim usta geldi gitti seninki de geldi mi kuzuAynen canım yarın kıracak komple![]()
Bana diyene bak asil sana masallah 15 kilo ne kiz![]()
Tesekkur ederimOylarımı verdim profiterollü ve bisküvi pastasına verdim.. bildiğimin dışında iki güzel tarif ellerinize sağlık kızlarCanfeb
Minik Duduklu Tencere
2 oy iyi mi yani kankaBizim usta geldi gitti seninki de geldi mi kuzu
hemi de nasil disko yapiyorum evde
![]()
Yok kuzumm nerde bende evde değilim zaten oğlanı futbola bıraktım şimdi ortancanin okul kayidina gidiyorum .Bizim usta geldi gitti seninki de geldi mi kuzu![]()
Günaydın kankacimGunaydınn![]()
Saol canım oy veren parmaklarina sağlıkOylarımı verdim profiterollü ve bisküvi pastasına verdim.. bildiğimin dışında iki güzel tarif ellerinize sağlık kızlarCanfeb
Minik Duduklu Tencere
Nasılsın kankacimGünaydın kankacim![]()