- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Mesaj sayısına göre dizmisNerede bu nevrosumuz, ilk ikiyede hangi pastaları koymuş, millet aşağıya bakmayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaj sayısına göre dizmisNerede bu nevrosumuz, ilk ikiyede hangi pastaları koymuş, millet aşağıya bakmayacak
Tübeeeeee aşk olsun yaparmıyım hiçBAna bak pastami karalama kampanyası mi yapıyorsun gizli gizli
Doğru söyle kimin ajanisınTübeeeeee aşk olsun yaparmıyım hiç
Hele ben en sonNerede bu nevrosumuz, ilk ikiyede hangi pastaları koymuş, millet aşağıya bakmayacak
Bizim usta geldi gitti seninki de geldi mi kuzuAynen canım yarın kıracak komple
hemi de nasil disko yapiyorum evdeBirTutamMutluluk20 2 oyu gorunce cildiracak sevinçten
Gunaydin canim oyun icin tesekkur ederimGünaydın
Bahçeden canım çürümesinler diye kıyamadık yapayım dedim bendeBana diyene bak asil sana masallah 15 kilo ne kiz
Tesekkur ederimOylarımı verdim profiterollü ve bisküvi pastasına verdim.. bildiğimin dışında iki güzel tarif ellerinize sağlık kızlar Canfeb Tenceresiz kaldim anne
2 oy iyi mi yani kankaBizim usta geldi gitti seninki de geldi mi kuzu
hemi de nasil disko yapiyorum evde
Yok kuzumm nerde bende evde değilim zaten oğlanı futbola bıraktım şimdi ortancanin okul kayidina gidiyorum .Bizim usta geldi gitti seninki de geldi mi kuzu
Günaydın kankacimGunaydınn
Saol canım oy veren parmaklarina sağlıkOylarımı verdim profiterollü ve bisküvi pastasına verdim.. bildiğimin dışında iki güzel tarif ellerinize sağlık kızlar Canfeb Tenceresiz kaldim anne
Nasılsın kankacimGünaydın kankacim