Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk mesajı cok zor düzenliyorum resim degistirme yapmayacagım bilginiz olsun.Eğer o sebeple ise bu seferlik böyle olsun:)Nevreste abla yütfeeeen özele bakarmısın
2 saattir ugrasiyorum .Yarina kalabilir.Nevo komposto yaptim konserveyi koydum kaynamaya sen hala acmamişsin konuyu
Ama ama asıl yapmak istediğim oyduİlk mesajı cok zor düzenliyorum resim degistirme yapmayacagım bilginiz olsun.Eğer o sebeple ise bu seferlik böyle olsun:)
Abla benimkini daha koymamışsın ilk fotomu koyar mısın lütfen2 saattir ugrasiyorum .Yarina kalabilir.
Olsun nevo zaten gec oldu kim gorecek bu saattegit uyu sen2 saattir ugrasiyorum .Yarina kalabilir.
Sabah sabah nasıl çalışacak ki ses olmaz mı komşularaBenim de islerim bitti yataga yattim yine her zamanki gibi yorgun oldugum icin uyuyamiyorum
Usta sabah 8de gelecek
Oyle seslik bi sey yok canim tornavidalik islerSabah sabah nasıl çalışacak ki ses olmaz mı komşulara
He iyi o zamanOyle seslik bi sey yok canim tornavidalik isler
Sizde kirma dokme var dimiHe iyi o zaman ☺
Bizim çok sesli olacağı için en erken 11 de baslayacak
Aynen canım yarın kıracak kompleSizde kirma dokme var dimi
Bitmediki uyuyayımOlsun nevo zaten gec oldu kim gorecek bu saattegit uyu sen
Kolay gelsin canımBitmediki uyuyayım
Kuzu senin azonceki foto daha iyiydi sanki kalpWuuuu 2 oy vaaaar
Yaa içi istediğim gibi cıktı hoşuma gitmişti oyuzden istemiştim bunu ,neysem olsun kuzu hayırlısıKuzu senin azonceki foto daha iyiydi sanki kalp
Senu çakal cilekler görünsün istedin demiiiYaa içi istediğim gibi cıktı hoşuma gitmişti oyuzden istemiştim bunu ,neysem olsun kuzu hayırlısı