Allah bağışlasın kuzumiki tane küçük 7 aylik ama böyük 8 yasinda
Sag ol canim Allah razı olsunAllah bağışlasın kuzum
Allah bağışlasın canımiki tane küçük 7 aylik ama böyük 8 yasinda
Sag ol canimAllah bağışlasın canım
Sunum tabagi hazir deildi, aceleye gelir die yapmayim dedimA o kadar zahmet çekip yapmissin 5 dak bekleseydiler çekirdim resminin
Daha var yapabilirsen yap kuzum yineSunum tabagi hazir deildi, aceleye gelir die yapmayim dedim
Haklisin canim ama zaman var halaSunum tabagi hazir deildi, aceleye gelir die yapmayim dedim
Ellerine saglik canimKış hazırlığı bitmez
Evet canım kaynattımEllerine saglik canimbunlari kaynayan suda bekletecek misin?
Haftaya günüm var yapcam tabisiDaha var yapabilirsen yap kuzum yine
Zahmet etmeseydin kuzuHaftaya günüm var yapcam tabisi
Olurmu caniim ne zahmetiZahmet etmeseydin kuzu
Cok sirinler
O TV buraya gelecek işte o kadaaBen de yine kres ogretmeniyle bozusdum
Benim oglanlarin yasi 3 oldugu icin orta yasli cocuklarin grubuna aldilar 3 gun once.
Daha 1 ay bile olmadi veliler para toplayip sizin parayla neredeyse her veli 100 lira verip tv almistik cocuklar icin.her sinifta tv var herkes almis bi tek benim oglanlarin dustugi sinifta tv yok sansimiza.ben de demin watsapdan yazdim eski ogretmene madem boluneceklerdi neden para verdim ben tv ye diye.digerine de alinacak eylulde sizden de para alinmicak diye ses atmis.ben de zaten para vermicem alinmazsa da hakkimiza girmis olursunuz zaten dedim.bi de atarlaniyo bana ben kimsenin hakkina girmem diye ben de kusura bakmayin ama ben 100 lira verip tv alayim herkesin cocugu tv li siniflara gitsin benimkiler tv siz sinifa orda hakkimi talep ederim dedim.o tv alinacak dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?