- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
Efferim kiz ,ama sicak da zaten pisyoruz kemik suyuda nerden ciktiSelam tembel hanımlar nasılsınızLunya'niz kemik suyu yapiyor
Evet sanirm enfeksoyn kapti ,ateş düşürcü verdim bakalım iy olmasa doktora götürüm yarın.Gecmiş olsun kuzum ,aman dikkat et ,enfeksiyon falanmı var acaba
Kolay gele bacı gardaş
Efferim kiz ,ama sicak da zaten pisyoruz kemik suyuda nerden cikti
Canim kemik suyunu nasil yapiyorsumSelam tembel hanımlar nasılsınızLunya'niz kemik suyu yapiyor
Kolay gelsin canım haklisin nasil tuketiyorsun onu nelerde kullanyorsunSağolasın kuzumm
O kadar kemik vardı öylece kalsın mi , hazır yorgunum bu da aradan çıksın, hopp dondurup buzluğa
İnşallah iyileşir çok kötü oluyor ya çocuklar hasta olunca ,benim kızda yaşadığım için o enfeksiyonu yüksek ateşi aman dikkat et. Geçmiş olsun fıstığaEvet sanirm enfeksoyn kapti ,ateş düşürcü verdim bakalım iy olmasa doktora götürüm yarın.
Canim kemik suyunu nasil yapiyorsum
Kolay gelsin canım haklisin nasil tuketiyorsun onu nelerde kullanyorsun
Analdim canim kolay gelsin sana okadarını dondurucuya nasil yerlestiryorsun bende deniyecem 50 tane olmasda bu 20 tane falan ayaparim bakalım nasil oluyor tesekkur edrimKuzu kemiğin üzerindeki etleri tam siyirmadik, onu büyük tencereye alıp içine 4 diş sarmisak, 2 soyulmuş soğan tuz ve su ile yaklaşık 4 saat kaynattım. Şimdi kemikle suyu ayirdim dinleniyor. Sonra plastik bardaklara koyup (icine et parcalarini didikleyip oyle)donduracagim.
Çorbalara, pilava ve yemeklere kullanıyorum.
50 tane felan çıkar.
Saol canim evet minicik cocuk hastalaninca Ben hastalnasam vallahi.derdini anlatmiyordaİnşallah iyileşir çok kötü oluyor ya çocuklar hasta olunca ,benim kızda yaşadığım için o enfeksiyonu yüksek ateşi aman dikkat et. Geçmiş olsun fıstığa
A o kadar zahmet çekip yapmissin 5 dak bekleseydiler çekirdim resmininKizlar dun tarifimi yaptim, amma velakin misafir geldi resim cekemeden gittiler mideye
Bu arada cok lezzetli olmustu
Bidaha ne zmn yapcam bakalm
Donduktan sonra 6 şarlı posetliyorum öyle koyuyorum dolabaAnaldim canim kolay gelsin sana okadarını dondurucuya nasil yerlestiryorsun bende deniyecem 50 tane olmasda bu 20 tane falan ayaparim bakalım nasil oluyor tesekkur edrim
Aman bizde hasta olmayalım kuzum onlara kim bakcak yoksaSaol canim evet minicik cocuk hastalaninca Ben hastalnasam vallahi.derdini anlatmiyorda
Aman bizde hasta olmayalım kuzum onlara kim bakcak yoksa
Tsk canimDonduktan sonra 6 şarlı posetliyorum öyle koyuyorum dolaba
Etsuyu bulyonlardan daha lezzetli
Öyle valla kuzucanim bize hastalanmak bile yasak
ellerine sağlık kolay gelsin hemşomBenim de bütün kırmızı biber konserve günüm
Sağol hemşoellerine sağlık kolay gelsin hemşom
iki tane küçük 7 aylik ama böyük 8 yasindaÖyle valla kuzu. Kaç yasında yavrun kaç çocuğun var balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?