En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Evet sanirm enfeksoyn kapti ,ateş düşürcü verdim bakalım iy olmasa doktora götürüm yarın.
İnşallah iyileşir çok kötü oluyor ya çocuklar hasta olunca ,benim kızda yaşadığım için o enfeksiyonu yüksek ateşi aman dikkat et. Geçmiş olsun fıstığa

Canim kemik suyunu nasil yapiyorsum
Kolay gelsin canım haklisin nasil tuketiyorsun onu nelerde kullanyorsun

Kuzu kemiğin üzerindeki etleri tam siyirmadik, onu büyük tencereye alıp içine 4 diş sarmisak, 2 soyulmuş soğan tuz ve su ile yaklaşık 4 saat kaynattım. Şimdi kemikle suyu ayirdim dinleniyor. Sonra plastik bardaklara koyup (icine et parcalarini didikleyip oyle)donduracagim.
Çorbalara, pilava ve yemeklere kullanıyorum.
50 tane felan çıkar.

Analdim canim kolay gelsin sana okadarını dondurucuya nasil yerlestiryorsun bende deniyecem 50 tane olmasda bu 20 tane falan ayaparim bakalım nasil oluyor tesekkur edrim

İnşallah iyileşir çok kötü oluyor ya çocuklar hasta olunca ,benim kızda yaşadığım için o enfeksiyonu yüksek ateşi aman dikkat et. Geçmiş olsun fıstığa
Saol canim evet minicik cocuk hastalaninca Ben hastalnasam vallahi.derdini anlatmiyorda

Analdim canim kolay gelsin sana okadarını dondurucuya nasil yerlestiryorsun bende deniyecem 50 tane olmasda bu 20 tane falan ayaparim bakalım nasil oluyor tesekkur edrim
Donduktan sonra 6 şarlı posetliyorum öyle koyuyorum dolaba
Etsuyu bulyonlardan daha lezzetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…