- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Buldum bitane, sagolsunkız üzülme düşür buluruz google ana sağolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buldum bitane, sagolsunkız üzülme düşür buluruz google ana sağolsun
Bende tarifimi aldım canım basit birsey ama amac katılmak zaten :)))Ben de yapamıyorum ama katıldım canım
Buldum bitane, sagolsun
Malesef, söyleyemem. gezegenfeza abla geldi aklıma ilk yarıştığı kategori de ne yapıyorsun diye sormuştum. Oda kuralları bilmedigi için söylemiştiSevindim canım :) bizede söle dermişimmmmmmm
Aynen benimki de basit derece filan olmaz bu seferBende tarifimi aldım canım basit birsey ama amac katılmak zaten :)))
Sen yine güzel yaparsın canım derece alırsın elin yatkın sunumuda güzel yaparsınAynen benimki de basit derece filan olmaz bu sefer
Tarifim basit canım bu sefer boy ölçüşemez buradakilerle ama canım onu cekti ne yapayımSen yine güzel yaparsın canım derece alırsın elin yatkın sunumuda güzel yaparsın
Hiç belli olmaz kk nın da canı cekebilirTarifim basit canım bu sefer boy ölçüşemez buradakilerle ama canım onu cekti ne yapayım
Buldun mu kiz gene antin kuntin bi seyAynen benimki de basit derece filan olmaz bu sefer
Hiç fena olmazHiç belli olmaz kk nın da canı cekebilir
Bu sefer basit kız ama bilmeyen var mıdır yine bilmemBuldun mu kiz gene antin kuntin bi sey
Kesin bilmeyen daha cokturBu sefer basit kız ama bilmeyen var mıdır yine bilmem
Valla bende bu kısmetle öyledirKesin bilmeyen daha coktur
Sohbete bekleriz canımÇok teşekkür ederim tatlım.Pastalar olmasaymış iyi olurmuş ama düşüneceğim bakalım
Hayırlı akşamlar
Bu da bana