- 17 Haziran 2019
- 37
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi sanirimhayattayim
Benim kırk gün oldu daha umarım ikimizinde iner istediğimiz burunlara kavuşuruz ama senin daha iyi duruyo için rahat olsunİki ay oldu
Bıktık ya valla buneBenim kırk gün oldu daha umarım ikimizinde iner istediğimiz burunlara kavuşuruz ama senin daha iyi duruyo için rahat olsun
Daha çok erken bak ben asla geçmez dedim çok kötüydü kesinlikle fucicort krem al eczane harika birten o iğleştirdiBenim kırk gün oldu daha umarım ikimizinde iner istediğimiz burunlara kavuşuruz ama senin daha iyi duruyo için rahat olsun
Seninde benimki gibi çok mu şişti böyle alayım o kremden o zaman çok iyi duruyo şuan kremin fotosunu atabilir misinDaha çok erken bak ben asla geçmez dedim çok kötüydü kesinlikle fucicort krem al eczane harika birten o iğleştirdi
Ya şişliğide geçtim başları sivilce gibi sert bişeyler çıktı sıksam iltihap akacak gibi ama sıkılmıyordu iki tarafta kesi yerinde 2 doktora sordum fucicort kullan dediler gerçekten mucize 2 hafta gece gündüz iki defa kullandım ve çok şükür geçti yani ben asla geçmez dedimSeninde benimki gibi çok mu şişti böyle alayım o kremden o zaman çok iyi duruyo şuan kremin fotosunu atabilir misin
Seninde benimki gibi çok mu şişti böyle alayım o kremden o zaman çok iyi duruyo şuan kremin fotosunu atabilir misin
Bende kanat farklılığı cok fazla 1bucuk yıl oldu ameliyattan sonra da bugünde aynı görüntü
Bende kanat farklılığı cok fazla 1bucuk yıl oldu ameliyattan sonra da bugünde aynı görüntü
Benim gerçekten aşırı şiş bu yüzden önden görğntüsünüde bozuyor günde bir kere mi sürücem bu kremi birde kaç gün kullanayayımBak şuan hiç kalmadı birazdaha kesi yerim inerse çok iyi olucak
Günde iki kere hertarafına sür seninkide geçici belli dikiş ipinden oluyor ama keşsnlikle bu kremi almanı isterim tek çaresiBenim gerçekten aşırı şiş bu yüzden önden görğntüsünüde bozuyor günde bir kere mi sürücem bu kremi birde kaç gün kullanayayım
Bak o şiş olan bölgeye gerdün zeytin yağı ile masaj yap iner canım ama belli bile değil harika duruyor benimde iki ay bak hertarafı şiş içide şiş valla geçer inşallah
Peki teşekkürlerGünde iki kere hertarafına sür seninkide geçici belli dikiş ipinden oluyor ama keşsnlikle bu kremi almanı isterim tek çaresi