(Fotoğraflı)Burun altında kesi yerindeki şişlik iniyor mu?

Seninde benimki gibi çok mu şişti böyle alayım o kremden o zaman çok iyi duruyo şuan kremin fotosunu atabilir misin
Ya şişliğide geçtim başları sivilce gibi sert bişeyler çıktı sıksam iltihap akacak gibi ama sıkılmıyordu iki tarafta kesi yerinde 2 doktora sordum fucicort kullan dediler gerçekten mucize 2 hafta gece gündüz iki defa kullandım ve çok şükür geçti yani ben asla geçmez dedim

Daha burda çok gözükmüyor çok kötüydü ve asla geçmez dedim bu krem geçirdi en güzel antibiyotik krem başka bişey kulanma sakın

Bak o şiş olan bölgeye hergün zeytin yağı ile masaj yap iner canım ama belli bile değil harika duruyor benimde iki ay bak hertarafı şiş içide şiş valla geçer inşallah

Son düzenleme:
Bak o şiş olan bölgeye gerdün zeytin yağı ile masaj yap iner canım ama belli bile değil harika duruyor benimde iki ay bak hertarafı şiş içide şiş valla geçer inşallah

Eklentiler

• image.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 142
  • 0949A493-FF01-4F14-A8FF-CB19665BF114.jpeg
    113 KB · Görüntüleme: 137
  • 48546BAC-ACFE-4A66-A51D-1517B90FBF6F.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 126
  • F9421DAB-A8BD-45C7-BE64-F200414A8985.png
    227,4 KB · Görüntüleme: 131
Yandan çok iyi ama önden bak eğri yani şiş ama hergün majaj yapıyorum daha kesinyerim berbattı kremleri çok düzenli sürdüm geçti inşallah bu şişliklerde geçicek

Burun deliklerin çok güzel aynı duruyor ilk zamanlar seninki nasıldı eğrilik varmıydı yani sıkıntı yaşadınmı şuan çok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…