- 17 Haziran 2019
- 37
- 2
- 37
- Konu Sahibi sanirimhayattayim
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız inşallah dediğiniz gibi olurBiley sorabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız inşallah dediğiniz gibi olurBiley sorabilirmiyim
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah dediğiniz gibi olurİner fıstığım korkma benim ki var ya koruyucu bant çıkartıldığında kamyon tekeri gibiydi şimdi üçüncü aya gireceğim öyle indi ki anlatamam daha da küçülecek inecek. Kendini korkutma içini ferah tut sonuçta buruna travma yaşatıyoruz. Parmaktaki kağıt çiziği bile 3-4 günde anca iyileşiyor zaman tanı burnuna.
Benimde kesi herim çok kötü gözüküyor sarkık ya geçer inşallah doktor toparlar diyor resminiz barmı acaba ben at atıyorum şimdi sizeİnşallah iner bugün 40 gün oldu kesi yeri hala şiş burnum düşük gibi duruyo bu yüzden sizdede aynı yermi şişti acaba geçiyomu sonra çok üzgünüm gerçekten
Benimde kesi herim çok kötü gözüküyor sarkık ya geçer inşallah doktor toparlar diyor resminiz barmı acaba ben at atıyorum şimdi size
Bakarmısım nasıl çirkin dıruyor
Atarım canım sende atarsan bende bakmak isterimBenimde kesi yerim çok kötü karşıdan bakınca yandan bakınca nasıl gözüküyor geçermi seninki nasıl resim varmı atabilirmisin
Benimde kesi yerim çok kötü karşıdan bakınca yandan bakınca nasıl gözüküyor geçermi seninki nasıl resim varmı atabilirmisin
Canım ya seninki çok şişmiş seninki geçer ama benimki daha farklıBöyle görünüyor canım sende bana yollar mısın
Çok kötümü şuan dur şimdi çekimT Tutsammmm senın burunun gayet güzel duruyor
T Tubiksacit senınki halaa kötü duruyor canım yaaa inşaşşalhh düzelir
Buda diğer yandanŞimdi bak
Buda diğer yandan
Kaç aylık senin şuan sadece önden biraz daha inmesi gerek oda inince gayet güzel olacaktır canım üzülmeÇok kötümü şuan dur şimdi çekim
Umarım geçer çok korkuyorum şekli böyle kalacak diyeCanım ya seninki çok şişmiş seninki geçer ama benimki daha farklı
Doktorda iner çok şiş diyo ama bilmiyorumUmarım geçer çok korkuyorum şekli böyle kalacak diye
İki ay olduKaç aylık senin şuan sadece önden biraz daha inmesi gerek oda inince gayet güzel olacaktır canım üzülme