- 20 Kasım 2019
- 67
- 23
- 25
-
- Konu Sahibi sanirimhayattayim
Burun ucundaki kedi yeri iner düzelir merak etmeyin bide özelden önceki halinde atarmisiniz benim burnuma benzettim şimdiki halini benimde 3 Ay olddu bende size atarım istersenizKesi yerindeki şişlik zamanla iner mi?
1 ay 1 hafta kadar oldu ameliyat olalı
Burnumun düşmesinden de korkuyorum düşer mi sizce?
Benimde 26 gün oldu kesi yeri hala şiş ve burnum düşük duruyor geçer mi acabaMerhabalar bende ameliyat olali yaklasik 2 ay oldu burun ucum dusuk gibi ozellikle kesinin oldugu yer inermi tecrubeli arkadaslar
Ben Kayseri’de Ahmet Tuna Eren’e oldum ama kesi yeri eskisi gibi kaldı sanki doktor inip küçülecek diyor ama çok üzgünümSiz kime olmustunuz ameliyati foto varsa atabilirmisiniz
Siz kime olmustunuz ameliyati foto varsa atabilirmisiniz
Ben zaten ucu için ameliyat olmuştum gülünce o üçgenlik olmasın istiyordum doktor kıkırdağı topladım küçülttüm o görünen et ödemli olduğu için öyle görünüyor diyor ama bilemiyorum ben sizde bana foto atabilir misiniz acabaSanirim durumumuz ayni benimde ayni dr sarkik birakmadim topaarlar diyo ama ayin 23 de tam 2 ay olucak ama bir toparlanma yok malesef, beklentiler icin erkenmi bilemedim, ama genel itibariyle sizin burnunuz guzel gorunuyo yuzunuze yakismis
foto yukleyemiyorum tekrar denicemBen zaten ucu için ameliyat olmuştum gülünce o üçgenlik olmasın istiyordum doktor kıkırdağı topladım küçülttüm o görünen et ödemli olduğu için öyle görünüyor diyor ama bilemiyorum ben sizde bana foto atabilir misiniz acaba
Merhaba kesi yerindeki şişliğiniz indimi nasıl olduSanirim durumumuz ayni benimde ayni dr sarkik birakmadim topaarlar diyo ama ayin 23 de tam 2 ay olucak ama bir toparlanma yok malesef, beklentiler icin erkenmi bilemedim, ama genel itibariyle sizin burnunuz guzel gorunuyo yuzunuze yakismis
Tam olarak neresinde eğrilik gördünüz acabaBen burnunuzu beğendim ancak şişlikler indikçe asıl görüntüsü ortaya çıkacak. Bir de hafif eğrilik mi var bana mı öyle geldi?
Biley sorabilirmiyimİner fıstığım korkma benim ki var ya koruyucu bant çıkartıldığında kamyon tekeri gibiydişimdi üçüncü aya gireceğim öyle indi ki anlatamam daha da küçülecek inecek. Kendini korkutma içini ferah tut sonuçta buruna travma yaşatıyoruz. Parmaktaki kağıt çiziği bile 3-4 günde anca iyileşiyor zaman tanı burnuna.
Sor tabiikiBiley sorabilirmiyim