fotograflarla ugrasmayi cok seviyorum.......

fundacım senin sayende siteyi libyana arkadaşımız sayesindede silmeyi öğrenmiş oldum ikinizede çok çok teşekkür ederim a.s.a.s. ama ben hala o kırılan yumurtayı bulamadım biliyomusun sağlık olsun çok güzel resimler var burda tekrar teşekkürler arkadaşım...

canim inan bana unutdum sanma ariyorum deniyorum bende bulamadim daha kusuruma bakma ltfen haber vermedigim icin cünkü tesadüfen bulmusdum yaziyom yaziyom cikmiyo ama bulucam insallah
cünkü benimde en favorim o inan bana

olsun canım önemli değil ama bende bakıyorum ingilizce yumurta falan yazıyorum oyle arıyorum ama yok neyse bulursam bende sana haber veririm yerimseniben

ama canım benimkiler silinmedi kimi image da fln her yerde görünüyo silemedim..:1no2:

Çok güzel olmuş bu resimler canım,ellerine sağlıka.s.

Ama model güzel ondan bence biraza.s,prenses kızına maşallah

ya bu hareketli avatarları nasıl yapıyorsunuzzzz nolur söleyin..

opuyorumnanaktancanim ben sana demisdim dimi sardunya zakkum arkadasim yapiyo o hareketlileri diye hele avatar isinden en iyi o anliyo inan bilsem sana seve seve yardimci olurum:teselli:

bak sana sardunyamin linkini veriyorum topigi bile var hareketli avatarla ilgili gir bak ordanda sardusa ulasmaya calis ister profiline girer yazarsin ister topigine sana yardimci olacagindan eminim canim elimden bukadari geldi anca

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html

incitanem ana kız yakıyorsunuz ortalığı
cok tatlıısnız allah nazarlardan saklasın

:kedi::kedi::kedi::kedi:
oy canimsin benim ya o tatli diline kurban olayim yüregine saglik canim benim güzel bakan güzel görürmüs allah razi olsun hersey gönlünce olsun insallahopuyorumnanaktan:Saruboceq:

maşallah aileniz ve size bir ömür boyu mutluluklar...bu müthiş fotoğraflardaki gibi hep gülün...gerçekden çok hoş yapmışsın...

Canım özel mesaj attım ama cevap gelmedi neyse saol tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…