Fotoğrafçı Sevgili

Özel mesajlarına bak canım :)

Her insanın hayatında kendini keşfedeceği dönüm noktaları olabilir. Merak salınan her uğraş elbette hobi olarak başlar. Sevgilinizin fotoğraflarına objektif olarak bakın. Gerçekten bir ışık görüyorsanız, sanatsal yönü varsa; engellemek ayıp bence. Bu işe gerçekten gönül vermek istiyorsa, sanat kısıtlanarak yapılamaz. Benim eşim müzisyen. Her gece barlarda. Bir sürü kadından tanışma istekleri, telefon numaraları geliyor. Gıkımı çıkarmıyorum. Çünkü beni ne kadar sevdiğini biliyorum ve ona güveniyorum. En önemlisi de hayatta yapmak istediği yegane işin bu olduğunu biliyorum. Askıntı olan kadınlar yüzünden bırak mı diyim, yoksa sürekli kavga edip birbirimizi mi yıpratalım? İkisini de yapmiyoruz ve cok sukur hic sorunumuz yok..

Demem o ki, bu iş sizde bitiyor. Sevgilinize güvenmiyorsani, sirf kiskançlik yüzünden kalan ömrünüzü onsuz geçirmekten mutlu olacaksaniz barişmayin. Sizin için bu hep tarişma konusu olacaksa da barişmayin. Kimse kimsenin hayatta yapmak istediklerini engellememeli. Çünkü insanin içinde bi yerde hep ukte olarak kalir. Tek bi kriter var: ona güveniyor musunuz ve omrunuzu onunla gecirmek istiyor musunuz?

Bu kızlar model mi manken mi? Neden durduk yere özel mekanlarda fotoğraf çektiriyorlar ? Bence biraz abartmışsın ama o anlık sinirle sanırım. Bundan sonra sende gidebilirsin çekime onunla

Sizi çok takdir ettim. Umarım bu mutluluğunuz hiç bozulmaz. Keşke bende sizin kadar rahat olabilsem
işaretlediğim soruların cevabı evet ona çok güveniyorum ve ömrümün sonuna kadar yanımda olmasını istiyorum.
tek korkum hayatı ikimizede zehir etmek. Çünkü birşeye canım sıkılırsa içime atamam bir yerde mutlaka patlak verir daha büyük kavga ederiz.

Bu kızlar model mi manken mi? Neden durduk yere özel mekanlarda fotoğraf çektiriyorlar ? Bence biraz abartmışsın ama o anlık sinirle sanırım. Bundan sonra sende gidebilirsin çekime onunla
Özel mekanlar değil aslında park bahçe gibi yeşillikli açık alanlar.
modelde değiller mankende. sosyal medyada fotograf paylaşacaklar yüzlerce like alacaklar ya. başka amaçları yok.

o fotoğraf çekmeye devam edecek sizde kıskanmaya...kavgalarda devam edecek...arada aşk ezilecek...bu böyle sürüp gider yıpranırsınız....biriniz fedakarlık yapın...ya sen kıskanma yada o fotoğraf çekmesin...yada sen fotoğraf çek o kıskansın... ne bilim aranızda ayarlayın

Bu fotoğrafçılık çok ünlü bu aralar her yerde mutlaka var ve ne kadar kendi halinde birileri olsalar bile çok gözde havalı insanlar oluyolar bir süre sonra. Canım seviyosan açık açık de ya sevdiğin iş yada ben diye bunun sonu gelmez çünkü hele sevgilin yakışıklıysa benden demesi

benim içim dünyanın en yakışıklı erkeği orası ayrı ama dikkat çeken bir tipi var. uzun boylu sarışın renklide gözlü.

Eşim de bir dönem fotoğrafçılık yaptı ona sordum.
Para alıyorsa yaptığı işten totomu çek dese çekmek durumundasın ama zevkine yapıyorsa "hayır çekemem" diyerek reddebilir dedi.

Cok sinir olurum böyle tiplere benim eski sevgilimde fotograf cekerdi o yalnizliktan olen adamin pesinde 40 tane kiz oldu ergenler dolu ölüp bitiyorlar dikkat et derim para karsiligi cekmiyorsa dur de

hadi bu bir iş diyelim neden özel facebookundan kızları ekliyorki? madem bu kadar çok seviyor bir sayfa kursun ordan eklesin begendirsin cektıklerını paylassın bu bir
ikinciside elinizden geldiğince çekimlerde yanında olun yardım olmak adıyla gidin ve sevgilisi oldugunuzu hissettirin

birde eger ücretsiz yapıyorsa bu işi asla slm bile vermeyin o niyeti bozmuş

Kıskanç olmak, insanın mizacında olan bir duygu. Bunu degistiremezsiniz. Ama anlayis ve sabir ogrenilebilecek erdemler. Kiskandiginiz, kizdiginiz seylere fevri tepkiler vermemeyi; konuşarak ortak paydada halletmeyi ogrenebilirseniz, bence bu kadar caninizi sikacak bir sey kalmaz.

Gercekten insan bir kere baglandiktan sonra, bir daha ayni duygulari yasamasi cok zor. Ve bence birbiriniz için çabalayacak güç ve istek varsa ikinizde de, böyle küçük bir problem için birbirinizden vazgecmeniz cok acıklı olur

İhtiyacınız olan güveni sağlamış olması çok güzel, ama bu durumdan rahatsız olmanın güvenle alakası yok ya.. Ben olsam ne yapardım bilemiyorum ama sinir harbi geçirirdim herhalde kıskançlıktan.

İhtiyacınız olan güveni sağlamış olması çok güzel, ama bu durumdan rahatsız olmanın güvenle alakası yok ya.. Ben olsam ne yapardım bilemiyorum ama sinir harbi geçirirdim herhalde kıskançlıktan.
aynen öyle. çok basit düşünüyor. direk sen bana güvenmiyorsun ne yaptım sana iki yıldır diyor.
ya güvenle alakası yok ben çıldırıyorum o kızları görünce. allah yarattı demeyip dalasım geliyor

İyi bile dayanıyorsun ya, cidden zor yani. Hele ki fotoğrafçılık erkek arkadaşında tutku haline gelmişse daha da zor. Allah yardımcın olsun.

canım haklısın bu hatunlara güven olmaz kendini sergileyip acaip pozlara giren yellozlarla bırakma sevgilini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…