Ay İnşAllah halledebilirsin. Ben sınava 2012'de girmiştim ve o zaman çekilen fotoğrafım çok komikti.Aynen senin dediğin gibi yanaklarım tombiş tombiş çıkmış ve kamera sanki aşağıda da ben aşağıya bakıyormuşum gibiydim. Rehber öğretmenimiz tamam çektik deyince bakmıştım ve 'Çok kötü bu' demiştim. 'Yok yok güzel çıktın' falan demişti. Öğrenci kimliğimi elime alınca baktım ki fotoğraf, o fotoğraf. Sanırım değiştiremiyormuşuz da. Sanki ölecekti baştan çekseydik. 30 saniyelik bir iş bile değil.Bu yıl sınava girmeye karar verdim ve okulumu dondurdum. Geçen gün ÖSYM Bürosu'na başvuruya gittiğimde 'Fotoğrafı değiştirelim lütfen' dedim. Fakat fotoğrafın süresi 30 aymış ve süre 7 Temmuz'da dolacağı için değişiklik yapılamıyormuş. Yine aynı fotoğraf olacak bu sene ki öğrenci kimlik kartımda.
ben 2011 de lisede çektirmiştim de müdür yardımcısıyla iyi anlaştığımızdan herkes 5 dk ile uğraşıyorsa ben 20 dk uğraştırmıştım artık isyan etmişti okul kameralarında bir cinslik var cidden fazla kilolu görünüyor arkadaşım 45kilo fotoya baksan 55den aşağı demez kimse bir de o zaman müdür yardımcısı geriden çekti tam çıkması lazım kabul olmaz deyip herkesi bu bildiğin sanki kameraya yapışmışım gibi duruyor üşenmezsem yarın giderim olmadı dursun napalım aaa ne kadar zayıflamışsın der gören
Aaa bak o da doğru.Benim bir umudum var. Hani 7 Temmuz'da fotoğrafımın ÖSYM'de süresi dolacak ya. Belki yeni üniversiteye kayıta gittiğimde vereceğim vesikalık fotoğrafı koyarlar diye umut ediyorum. Olmazsa da artık dediğin gibi yapacak bir şey yok.
o iş öyle basit olmuyor ki canım ya çok uğraştırıyor kayıp ilanı vereceksin de birkaç ay bekleyeceksin de ohooo
Haklısın canım. Ama benim arkadaşım okula kayıta gittiğinde öğrenci kimliğini çıkartmadan önce arkadaşıma sormuşlar 'Bu fotoğraf olur mu? Yoksa vesikalık fotoğrafını mı koyalım?' diye. Ben de okula kayıta gittiğimde öğrenci kimlik belgem çoktan hazırlanmıştı ve bana hemen vermişlerdi. Her okul bir olmuyor herhalde.
bilmiyorum canım ya bana da direk kimliği verdiler bugüne kadar duyduklarım da hep öyleydi değişikmiş o bilemedim fakat normalde sınava bavurduğun fotoyla gezeceksin fotoyu gizleye gizleye
Allah kahretmesin o fotoğrafımı ya. En berbat fotoğrafım o herhalde. Ne yapalım 1 yıl gizlemiştim,4 yıl daha gizleye gizleye gezmeye devam edeceğim artık.
benimkini gören haline şükreder bencesınavda sorun çıkarmasınlar da sorun yok sınava kadar kilo alayım bari
Sakın,sakın,sakın.Aldıktan sonra da vermeye çalışıyoruz. Sınav günü görevliler bir fotoğrafa bakar,bir sana bakar 'MaşAllah kıza,ne kadar da zayıflamış' falan derler.
haha şakasına söyledim aylardır uğraştım 20 kilodan fazla vermişim daha alır mıyım ben istediği kadar baksın
MaşAllah canım.Ben de 16 kilo verdim. Ama 4-5 kilo geri aldım. Spora başlayacağım. Sen neler yaptın? :) Nasıl zayıfladın? Biraz daha kilo vermek istiyor musun? Ay çok soru sordum.
ben başladım 1 haftadır aksatmadan devam ediyorum. birşey de pek yapmadım aslında herşeyi de yedim ama dengelemeyi bildim saat hesabı çalıştım bir de spor tabi.
daha yolum var eylüle kadar en az 15 daha vermem lazım
80lerde geziyorum ben şuan ben de ilk olarak yüzden veririm bacaklarım kalın benim de en son onlar incelir ilk belden ve yüzden gider henüz çökmedi zaten çökecek kiloya inmedimBen de 58'e kadar inmek istiyorum canım ama 60'a kadar insem de yeterli olur.Sonra da kilomu korumaya özen gösteririm. Haftada 3-4 gün spor yapsam yeterli olur. Tabi bunlardan önce yapmam gereken 15 kilo vermek. 4 ayda rahat rahat verebilirim aslında ama ben her ay 2 kilo kadar vermek istiyorum. Yavaş yavaş verilen kilolar daha kalıcı oluyormuş. Sen şimdi kaç kilosun canım? Spor olarak neler yapıyorsun? VÜcudunda çatlak var mı? Benim kilo verince yüzüm de zayıflıyor. Şu anda iyi ama 60'a inene kadar ya daha fazla zayıflarsa diye korkuyorum açıkçası. Yüz germe hareketleri yaparak çökmesini engellemek istiyorum. Faydası olur mu sence?
80lerde geziyorum ben şuan ben de ilk olarak yüzden veririm bacaklarım kalın benim de en son onlar incelir ilk belden ve yüzden gider henüz çökmedi zaten çökecek kiloya inmedimçatlaklarım benim kollardakiler çok eski karnımdakiler daha yeni kırmızılar bir bakıma seviyorum nasıl bir psikolojiyse bu anlamadım
şuan ben callanetics ve leslie sansone yapıyorum bugün yapamadım tatil günü yerine bugünü koymuş oldum ona canım sıkıldı biraz önce callan ile başlıyorum sonra leslie ile en az 5 mile yapıyorum 15 e kadar yolu var
Benim de bacaklarım kalın canım ya. Basenlerim var ve nefret ediyorum onlardan. Benim de yüzümde bir çökme yok ama inceldi eskiye nazaran. Ya 60'a kadar inince çökerse diye korkuyorum. Ne güzel 68'e kadar inmiştim ben en son tartıldığımda 4 kilo almıştım,şu anda herhalde 75 olmuşumdur. Evde çok hareketsiz kaldım çok. Benim kollarımda çatlak yok ama göğsümde de,karnımda da bacaklarımda da ince çizgiler halinde var. Kırmızı çatlaklarına badem yağı sür canım ki kalıcı olmasın.
Dediğin sporları ne yalan söyleyeyim ilk defa duydum.:26: Evde mi yapıyorsun yoksa salona mı gidiyorsun canım? Ben fitness yapacağım. İnşAllah sen de, ben de hatta kilo sorunu olan herkes istediğimiz kilolara ineriz ve bir daha da hiç almayız. Geçen sene okula başladığımda tombul tombuldum sonradan kilo verdiydim. Ama bu sene üniversiteye fit bir şekilde gitmek istiyorum bu sene.
ben buradan gördüm spor topiğinde egzersizlerde var evde yapıyorum burası küçük yer öyle gidebileceğim bir salon yok pilates dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?