fotograf nasil eklenir ?

Canım yazı yazmak ıcın gırdıgın zaman sağda yukarda gulen surat varya onun sağ altında bı kare var ağaç resmi ( insert image ) ona bas ordan dosyaları sec de sonrada yukle de olur :)

ben koyamıyorum resimleri ünlem işereti koyuyo boyutları büyük diye resmin boyutunu nasıl küçültebilirim uzatnsı jpg olduğu halde enden büyük

Burası yeri diil biliyorum ama bende albümüme foto ekleyemiyorum izin yok diyor neden acaba yardımcı olurmusunuz?

ben koyamıyorum resimleri ünlem işereti koyuyo boyutları büyük diye resmin boyutunu nasıl küçültebilirim uzatnsı jpg olduğu halde enden büyük
Resme sağ tıklatıp paintle açın resmi pc nizde,yeniden boyutlandır fonksiyonu ile küçültebilirsiniz.

Resmin formatı jpg veya jpeg olmalı. Png veya bmp formatındaysa da bu uyarıyı veriyor olabilir.

Sevgili arkadaslar bazi sitelere üyeyim. Orada kopyala yapistir yöntemiyle kopyaliyorum.
Neden burada olmuyor, yardimci olur yada aydinlatirsaniz cok sevinirim.

Sevgiler.

Lütfen yardımcı olun bana acil resim yüklemem lazım ama saatlerdir uğraşıyorum olmuyor olmuyor.deliricem.eklenti ekle.dosya ekle dosyaları seçiyorum ama göndermeye geldiği zaman olmuyor.son aşamada dosyayı sürükle diyor ama olmuyor ya neden anlamıyorum.bana yardımcı olun lütfen.

Boyutu büyük olanları direk eklenti olarak ekleyemezsiniz zaten.Eğer eklenti olarak ekleniyorsa forumada eklenmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…