• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf makinesi orjinal deri ceket aksesuarlar canta ve dahası

pazarlık alışkanlık olmuş neyse bir sorum var benim üst bölgem 38 bazende 40 oluyor kalıp dar mı?bunun bedeni L acaba geniş gelir mi?

Hangi sehirdesiniz birde ödeme felan nasıl yapılıyor ozel den yazarsanız seviniriml

Siz bir arkadaşa bedenden dolayı satıyorum yazmisinz bedenimiz aynı ise tam olarak ne size ne tür beden sıkıntısı oldu

Cnm fotosu görüldüğü gibi orjinal polo marka Lbeden hiçbir deformasyon yok aldıktan kısa bisure sonra hamile kaldigim icin giyemedim sonrada sıkıldım oyuzden satıyorum başka ürünlerimde var göz at istersen.

Hesabı nosu bu parayı yatırınca haber verirsiniz bende kargoya veririm bugün dışarı çıkacam erken haber verirseniz sevinirim.

Eklentiler

• index-9.jpg
    index-9.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 31
benimde halk bankasında hesabım var yarın atacagım parayı ona göre sizde verirsiniz kargoya yarın size yazarım

arkadaşım paranı yatırdım hesabına kargomu bekliyorum.hangi kargodan gönderecegini ne zaman elime ulaşır onun bilgilerini yazarsan sevinirim adresim:

TEL NUMARAMI ÖZELDEN YAZIYORUM ..

Son düzenleyen: Moderatör:
KARGO ADINA YOLLANACAK TELEFON NUMARAMI KARGO BİLGİLERİNE EKLERSENİZ SEVİNİRİM.LÜTFEN BENİ MADUR ETMEDEN KARGOMU EN KISA ZAMANDA YOLLAYIN İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

Son düzenleyen: Moderatör:
HALK BANK DEĞİL GARANTİDEN KADINLAR KULUBU DERİ MONT BEDELİ OLARAK YAZDI YATIRDI EŞİM SİZİ YANILTMASIN

Back