- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Bende aynısını düşündüm.
Didem ne hoşmuş eskiden
Aynı kişiler demeye bin şahit lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynısını düşündüm.
Didem ne hoşmuş eskiden
Ağzımdan aldın varya,omu acaba çok benziyor çünkü
evet canım.............................
Bu tuba doktor vardı ya onun kardeşi filanmı ki?
Oymuş
Okym bu konu biraz tehlikeli umarım gelip ters bişey yazan olmaz.
Adnan abinin avukatları heryerde
aynısını soracaktım bende.kızaam çık beynimin içinden benimle aynı şeyleri düşünmeyi bırak
umarım yazan olmaz. biz değişimlere bakıyoruz.. değşmişlermi değişmemişlermi diye.Oymuş
Oymuş
oktar babunaydı dimi? hasta falan demişlerdi para toplanmıştı sonra bi sürü bi şeyler ortaya çıkmıştı.
tam ne olduğunu bende bilemiyorum aslında.Kizlarr dalga geçmeyin ama ben adnan oktarin adini çok duydum resimlerini gördüm ama hic araştırıp bakmadim bu kim ne is yapiyo diye vinelerde çok goruyrm dalga geçiyorlar ama bu adam ne ayak?? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarr dalga geçmeyin ama ben adnan oktarin adini çok duydum resimlerini gördüm ama hic araştırıp bakmadim bu kim ne is yapiyo diye vinelerde çok goruyrm dalga geçiyorlar ama bu adam ne ayak?? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bi kaç kez izledim bu kızlar ve adnan oktar program yapıyor evrim teorisini çürütmeye çalışıyorlar fosiller,örnekler falan sunuyorlar bununla ilgili ayetleri okuyorlar buraya kadar normal ama tabii kızlar dekolteli ve full makyajlı orası biraz garip.sonra birbirlerine İnşallah Maaşallah deyip bi süre iltifat ediyorlar en sonda ankaranın bağları çalıyor kızlar ve adnan hoca oynamaya başlıyorlar vallahi izlediğim buydu
bu neydi tam olarak ne yapıyolardı çözemedim hala
arkadaşlar aman hakaret yok. avukatlarla uğraşmayalım birde.