Fotoğraf ile Adnan Oktar ve Yanındaki Bayanların Evrimi

Rahmetli dedemin kütüphanesinde Harun Yahya- Yahudilik ve Masonluk diye bir kitap vardı, içinde siyonizmden, komunizm masonluğa kadar bir sürü şey yazıyordu. Kadın bedeninin nasıl metalaştırıldığı genç kızların nasıl fuhuşa uyuşturucuya zorlandığı falan filan...

Hala o kitabı yazan adamın bu adam olduğuna inanamıyorum... :26:

Kizlarr dalga geçmeyin ama ben adnan oktarin adini çok duydum resimlerini gördüm ama hic araştırıp bakmadim bu kim ne is yapiyo diye vinelerde çok goruyrm dalga geçiyorlar ama bu adam ne ayak?? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr dalga geçmeyin ama ben adnan oktarin adini çok duydum resimlerini gördüm ama hic araştırıp bakmadim bu kim ne is yapiyo diye vinelerde çok goruyrm dalga geçiyorlar ama bu adam ne ayak?? :)

tam ne olduğunu bende bilemiyorum aslında.

ccc Adnan Reyizz ccc :27:

bu adama çok gülüyorum ya,

kızlardan en güzelleri ceylanla didem bence, biara göğüs bölgelerini ten rengi birşeyle kapatırlardı, şimdilerde baya dekolte veriyorlar, ne ayaklar anlayamadım gitti :1:

ben bi kaç kez izledim bu kızlar ve adnan oktar program yapıyor evrim teorisini çürütmeye çalışıyorlar fosiller,örnekler falan sunuyorlar bununla ilgili ayetleri okuyorlar buraya kadar normal ama tabii kızlar dekolteli ve full makyajlı orası biraz garip.sonra birbirlerine İnşallah Maaşallah deyip bi süre iltifat ediyorlar en sonda ankaranın bağları çalıyor kızlar ve adnan hoca oynamaya başlıyorlar vallahi izlediğim buydu

bu neydi tam olarak ne yapıyolardı çözemedim hala

yıllar önce seçkin pirilerle olan olay baya konuşulmuştu. değişik bir adam.

bir akadaşım var cidden bu adamı seviyor bu hatunlar ne ayak dedim o hatunları izlenilsin diye çıkartıyo her kesimden insana gerçekleri öğretmek için dedi. oldu dedim :9:

Hangi kanalda bunun programı :D

ben bi kaç kez izledim bu kızlar ve adnan oktar program yapıyor evrim teorisini çürütmeye çalışıyorlar fosiller,örnekler falan sunuyorlar bununla ilgili ayetleri okuyorlar buraya kadar normal ama tabii kızlar dekolteli ve full makyajlı orası biraz garip.sonra birbirlerine İnşallah Maaşallah deyip bi süre iltifat ediyorlar en sonda ankaranın bağları çalıyor kızlar ve adnan hoca oynamaya başlıyorlar vallahi izlediğim buydu

bu neydi tam olarak ne yapıyolardı çözemedim hala

Bir ara bu adam sosyete içinde epey nüfusluydu, herhal ahu Tuğba ile resimleri o günden kalma, müritleri falan vardı, sonra hapse girdi, bir manken taciz davası açtıydı buna, şimdi de bu hallerde eski şaşalı günlerine dönmeyi umuyor sanırım :ssz:

Back