Ülkede kara para aklayan sadece adnan oktar mı ki bu iddaa henüzOnceki sayfada yazmistim. Yeni cikan bir yasayla ilgili diye okudum suan adnan oktarin tutuklanma emri ve kara para aklamaktan sorusturma acilmis. Bu olayda sandigimizdan daha derin ki daha cok sey cikacak isin icinden gibi gozukuyor. Siyasi askeri casusluk, cocuk istismari vs. Oldugu iddia ediliyor. Yillar once ceylan ozgul kacip ellerinden kurtuldugunda bunlari anlattiginda niye kimse birsey yapmadi?
Bu adamin aciktan dinle alakasi yoktu yani.. bunuda herkes goruyodu. Dini istismar diye birseyi kabul etmiyorum bu yuzden bu durum icin.
Fetode ise hukumette biliyodu kendi adamlarini her yere soktuklarini fetonun, bunada goz yumuldu yillarca. Hesap etmedikleri seyde boyle bi olusumun gercek yuzuydu. O yuzden dedi ya zaten ksndirildik diye:) halbuki bir basbakanin cumhurbaskaninin " kandirildik" gibi bir sey soylemesi kabul edilir birsey degil bana gore. Insan olarak anlasamda devlet olarak anlayamam. Feto dini istismar etti o yuzden bence, bundada devletin parmagi buyuk.
Gucunu bu sekilde suclular icin kullanacaksa cok guzel degil mi suan icin?
Reza zeraf kara para aklarken bunu bilmiyormuydu yetkililer ülkede reza nın önüne yatan bakanlar gördü
Gücün kullanılma alanı gerektiğinde olmalı işine geldiği gibi değil
Ülkede mafya liderlerine af isteyen bir iktidar ortağı var
Ve birçok gazeteci akademisyen hapiste buda gücün kulanılma alanıyla ilgilidir
Din istismarı yapan sadece adnan oktar değil ona bakarsan miting alanlarında kuran sallayan en az adnan oktar kadar din istismarı yapmıştır
Bunu görmek mi istemiyorsunuz yada bu haliyle razımısınız bilmiyorum
Size diyeceğim tek şey adalet iyi birşeydir birgün herkesin ihtiyacı olur