• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adnan Oktar gözaltına alındı

Bilmediğiniz için öyle davranıyorsunuz hatta bunun adı biraz "önyargı", ben de çarşaflıyım. Çarşaftan kilom bile anlaşılır, çok zayıfsın az kilo al derler hep. Ben nasıl altında bişey saklayabilirim ki?

Bu bir tercih meselesi. Ben bu kıyafetle rahat ediyorsam saygı duyulmalı. Şu da bir gerçek ki; insanlar benden uzak duracak diye kimliğimden ve inanışımdan taviz vermem. Uzak durmak isterseniz sizin kararınız :)
Carsaftan kilo tabii ki belli olur. Zayif bir insanla sisman bir insan ayni mi? Kiloyu belli etmemek isteyen icine korse giyer, o ayri. Ama adam veya kadin beline bombalari sarmissa nerden anlayacaksiniz kilo mu yoksa bomba mi ne? Kim ister ki yolda, otobuste yaninda cocugu giderken bir intihar saldiricisinin kurbani olmak pisi pisine?
Siz tabii ki o niyetle giymiyorsunuz carsafi, ama o niyetle giyenler de var, nerden anlayacagiz? Gecen sene o niyetle giyen biri Bagdat'ta 14 kisinin olumune sebep oldu. Avrupa'da bazi ulkeler carsafi yasakliyor bu yuzden.. Guvenlik gerekcesi ile.. Guvenlik sadece bir carsafla saglanmaz ama bu da bir suru diger onlemin yaninda bir onlem iste.. Ne kadar cok onlem, o kadar cok guvenlik..

Turkiye'de son senelerde terorist sayisi Suriye'den gelenlerle binlerce oldu, Hizbullah'i, El Nusrasi, Isidcisi, OSOsu, TAk, DEAS, bilmem ne.. Eskiden bir tek PKK vardi, sinirlari acip doldurdular hepsini. Canlari isteyince sokaklara, meydanlara cagiriyorlar.. Devlet beni korumuyorsa, benim kendimi korumam lazim. O yuzden carsaflilardan uzak duruyor olmam sana garip gelmemeli, o sadece onlemlerden biri. Turkiyeye geldigimde kalabaliklardan da uzak durmaya calisiyordum iki yil once. Bu ara bu tur olaylar biraz azaldi, ya da yayin yasaklarindan duymuyoruz, bilemem.

Son düzenleme:
Carsaftan kilo tabii ki belli olur. Zayif bir insanla sisman bir insan ayni mi? Kiloyu belli etmemek isteyen icine korse giyer, o ayri. Ama adam veya kadin beline bombalari sarmissa nerden anlayacaksiniz kilo mu yoksa bomba mi ne? Kim ister ki yolda, otobuste yaninda cocugu giderken bir intihar saldiricisinin kurbani olmak pisi pisine?
Siz tabii ki o niyetle giymiyorsunuz carsafi, ama o niyetle giyenler de var, nerden anlayacagiz? Gecen sene o niyetle giyen biri Bagdat'ta 14 kisinin olumune sebep oldu. Avrupa'da bazi ulkeler carsafi yasakliyor bu yuzden.. Guvenlik gerekcesi ile.. Guvenlik sadece bir carsafla saglanmaz ama bu da bir suru diger onlemin yaninda bir onlem iste.. Ne kadar cok onlem, o kadar cok guvenlik..

Turkiye'de son senelerde terorist sayisi Suriye'den gelenlerle binlerce oldu, Hizbullah'i, El Nusrasi, Isidcisi, OSOsu, TAk, DEAS, bilmem ne.. Eskiden bir tek PKK vardi, sinirlari acip doldurdular hepsini. Canlari isteyince sokaklara, meydanlara cagiriyorlar.. Devlet beni korumuyorsa, benim kendimi korumam lazim. O yuzden carsaflilardan uzak duruyor olmam sana garip gelmemeli, o sadece onlemlerden biri. Turkiyeye geldigimde kalabaliklardan da uzak durmaya calisiyordum iki yil once. Bu ara olaylar biraz azaldi, ya da yayin yasaklarindan duymuyoruz, bilemem.
Çarşafı bomba eylemleri için paravan olarak kullananlar olması, çarşaflılar için "bir kara çarşaflı kızlarımızın yüzüne kezzap sıkarsa" cümlesindeki nefretin açıklaması değil ne yazık ki.

Bunun haricinde bomba eylemlerinde kullanılan paravanlar sadece çarşaf ta değil.

Belki muhafazakarım diye mevcut sistemi desteklediğimi düşünebilirsiniz. Ama ben de sınır kapılarının açılmasının getirdiği zararların farkındayım. Ve 16 yıldır hiç bir zaman başımızdaki yöneticilere oy vermedim bunu da belirtmiş olayım.

Son düzenleme:
Çarşafı bomba eylemleri için paravan olarak kullananlar olması, çarşaflılar için "bir kara çarşaflı kızımın yüzüne kezzap sıkarsa" cümlesindeki nefretin açıklaması değil ne yazık ki.

Bunun haricinde bomba eylemlerinde kullanılan paravanlar sadece çarşaf ta değil.

Belki muhafazakarım diye mevcut sistemi desteklediğimi düşünebilirsiniz. Ama ben de sınır kapılarının açılmasının getirdiği zararların farkındayım. Ve 16 yıldır hiç bir zaman başımızdaki yöneticilere oy vermedim bunu da belirtmiş olayım.
Ben gercek bir dindar insanin basimizdaki iktidari destekleyebilecegine hic inanmiyorum zaten. Din inanisini basini ortup ibadet etmekten ibaret sananlar kitabini hic okumamis, ya da hukumlerine hic aldirmayanlardir ancak. Oylesi de dindar sayilmaz. Ekmek calanin bile hirsiz sayilabildigi bir dine inanan insan bunca rezilligi destekler mi? Rusvetin, yolsuzlugun, tapelerin arastirilmamasi ve musebbihlerine kimsenin uzanamamasi icin referandumda bile evet diyerek anayasayi degistirip adaletin tecellisini engeller, bundan da ovguyle soz eder mi? Sadece din degil, vicdan bile razi gelmez bunlara..
Yuze degil ama bacaklara kezzap atanlari duymustum, dedikodu mu gercek mi bilmiyorum, onlar da carsafli degil kendine dindar diyen yobaz takimi erkekler idi. Bir tanesi otobuste tekme atmis, digeri mini etekli kiz var diye otobusu karakola cektirmisti gecenlerde. Ben rastlasam o akli uckurundan ote gidememis sapiklari rezil eder, kendim otobusten atardim ellerimle, sanslilar da bana rastlamadilar.

Ben gercek bir dindar insanin basimizdaki iktidari destekleyebilecegine hic inanmiyorum zaten. Din inanisini basini ortup ibadet etmekten ibaret sananlar kitabini hic okumamis, ya da hukumlerine hic aldirmayanlardir ancak. Oylesi de dindar sayilmaz. Ekmek calanin bile hirsiz sayilabildigi bir dine inanan insan bunca rezilligi destekler mi? Rusvetin, yolsuzlugun, tapelerin arastirilmamasi ve musebbihlerine kimsenin uzanamamasi icin referandumda bile evet diyerek anayasayi degistirip adaletin tecellisini engeller, bundan da ovguyle soz eder mi? Sadece din degil, vicdan bile razi gelmez bunlara..
Yuze degil ama bacaklara kezzap atanlari duymustum, dedikodu mu gercek mi bilmiyorum, onlar da carsafli degil kendine dindar diyen yobaz takimi erkekler idi. Bir tanesi otobuste tekme atmis, digeri mini etekli kiz var diye otobusu karakola cektirmisti gecenlerde. Ben rastlasam o akli uckurundan ote gidememis sapiklari rezil eder, kendim otobusten atardim ellerimle, sanslilar da bana rastlamadilar.
Aynı duyguları paylaşıyoruz.

Yazdıklarınızı keyifle okuyordum taki bu satırları görene kadar. Neden bu kadar nefret dolusunuz? Çarşafın içindeki de insan, mini kıyafetin içindeki.

Siz "kara" çarşaflıları elinde kezzapla mı dolaşıyor sanıyorsunuz? Kıstasımız bu ise, ben bundan 25 26 sene önce çarşaf giyiyor diye üzerine yumurta, domates fırlatılan insanlar tanıyorum. Hepsi aynı zihniyet.

Velhasıl kimse kimseyi ne sevmeyi biliyor ne de saygı duymayı..
Siz o cümleyi çok yanlış anlamışsınız... aynen Saraylim Saraylim arkadaşın tespitlerini doğrulayan sebeplere istinaden yazıldı.. Kimseye giyim kuşamından ötürü bir nefretim yok. Olamazda. Olmamalı da. Kaldı ki Benin annem ablam da başörtülü.. ben değilim ..

Siz o cümleyi çok yanlış anlamışsınız... aynen Saraylim Saraylim arkadaşın tespitlerini doğrulayan sebeplere istinaden yazıldı.. Kimseye giyim kuşamından ötürü bir nefretim yok. Olamazda. Olmamalı da. Kaldı ki Benin annem ablam da başörtülü.. ben değilim ..
Eğer yanlış anladıysam sıkıntı yok. Teşekkür ederim açıklamanız için :)

Eğer yanlış anladıysam sıkıntı yok. Teşekkür ederim açıklamanız için :)
Ben bir tehlikeyi tarif ettim bu örnekle. Yoksa kİmsenin giyimine kuşamına laf edecek insan değilim bana aykırı bile olsa... Ben teşekkür ederim:)))

Son düzenleme:
Back