Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fotograf depolama
- Konu Sahibi Maestro78
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Şubat 2022
- 4.696
- 1
- 2.884
- 63
Fotograflar diye bi uygulama var kaydetmeyi acarsaniz o uygulama hesabiniza kaydediyor benim ilk androidimden beri fotograflar duruyor ustelik uygulamayi siliyorum mesela ayni mail hesabimla geri girdigimde ayni fotoğraflar orda duruyo oluyor telefonumda yer kaplamasin diye siliyorumMerhaba android cihaz kullanıyorum resim ve videolarımı nasıl saklarım nasıl depolanır hardisck haricinde. Önerileriniz varmi çünkü oğlumun resimleri falan önemli ilerde bakmasini istiylrum
Eklentiler
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.478
- 548
- 33
Burdaki fotoğrafların kaç gb toplamda bi bakabilir misin?Fotograflar diye bi uygulama var kaydetmeyi acarsaniz o uygulama hesabiniza kaydediyor benim ilk androidimden beri fotograflar duruyor ustelik uygulamayi siliyorum mesela ayni mail hesabimla geri girdigimde ayni fotoğraflar orda duruyo oluyor telefonumda yer kaplamasin diye siliyorum
- 20 Şubat 2022
- 4.696
- 1
- 2.884
- 63
Uygulamayi indirim bakimBurdaki fotoğrafların kaç gb toplamda bi bakabilir misin?
- 20 Şubat 2022
- 4.696
- 1
- 2.884
- 63
Uygulama uzerinde 15 gb yaziyo ama bilemedimBurdaki fotoğrafların kaç gb toplamda bi bakabilir misin?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.478
- 548
- 33
Kaç tane var peki?Uygulama uzerinde 15 gb yaziyo ama bilemedim
- 20 Şubat 2022
- 4.696
- 1
- 2.884
- 63
Bilmiyorum ki saymadim uygulamayi sildim geri uygulamayi silmemin bi sebebide galerimdeki herseyi kaydetmesi cuma mesajlari watsap gruplarindaki fotolar benim aldigim ekran fotolari herseyi kaydediyo bi ara icini temizledim sildim galerimi duzenledikce yukleyip ara ara kaydedip siliyorum bakmak icin indirdigimde ilk kaydettigi seyler cuma mesajlari olduKaç tane var peki?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.478
- 548
- 33
Ya ben de pek kullanışlı bulmadım kullanmıyorum. Ama bir şans versem mi tekrar diye düşündüm. Önceki telefonum 128 gb idi iki kez bilgisayarlara boşalttım. Yazın yeni telefon aldım. 256 gb ama bunu da dolduracam yani illa ki. Merak etmiştim.Bilmiyorum ki saymadim uygulamayi sildim geri uygulamayi silmemin bi sebebide galerimdeki herseyi kaydetmesi cuma mesajlari watsap gruplarindaki fotolar benim aldigim ekran fotolari herseyi kaydediyo bi ara icini temizledim sildim galerimi duzenledikce yukleyip ara ara kaydedip siliyorum
- 20 Şubat 2022
- 4.696
- 1
- 2.884
- 63
Aaa o kadar gb dolduruyonmu ? Sana yetmez o uygulamaYa ben de pek kullanışlı bulmadım kullanmıyorum. Ama bir şans versem mi tekrar diye düşündüm. Önceki telefonum 128 gb idi iki kez bilgisayarlara boşalttım. Yazın yeni telefon aldım. 256 gb ama bunu da dolduracam yani illa ki. Merak etmiştim.
- 4 Şubat 2023
- 509
- 808
- 23