Tabiki Yardımcı olabildiğimiz her konuda danışabilirsin bize canım :81:
çok teşekkür ederimm :)) öncelikle bi alet edinmem lazımm ondan sonra hemen bende yardımlarınız için geliyo olucam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki Yardımcı olabildiğimiz her konuda danışabilirsin bize canım :81:
çok teşekkür ederimm :)) öncelikle bi alet edinmem lazımm ondan sonra hemen bende yardımlarınız için geliyo olucam :)
Canım ben hep sunu merak etmişimdir kime sorduysam ya makinasının özelligi ya da photoshopla yaptıgını söylemişlerdir.Senin 3. fotonda puslanma gibi bi durum söz konusu iste onu bi türlü anlamıyorum nasıl yapılabilir hangi ayarlardan sırasıyla hangi islemi uygulasam bunu elde edebilirim ?
Gerçekten mükemmeller.Hepsi çok başarılı.
cep telefonu ile çekilmiş olmasına rağmen ışığı güzel yakalamışsınız.
arkadaşın dediği gibi kadraj ve çekim teknikleri konusunda biraz daha bilgi almaınzda yarar var.
bende amatör olarak çekim yapıyorum. ilk çektiklerime bakıyorum ve hatalarmı öyle ayırtediyorum.
iyi çalışmalar dilerim
Makro modu baya güzel çalışılmış tebrik ederim hepsi çok güzeller. Bende de Nokia N79 var 5 Mp kamera harika çekimler yapabiliyor..Fotoğraf makinası alacaklara marka olarak tek önerim Nikon dan şaşmayın..Fujifilm yalan resmen.. Canon da iyidir ama Nikon daha iyidir. En iyidir.
Bu çok hoşuma gitti