• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf çekmeyi seviyorum By Tülin

bnmkinin daha iyi olduğuna inanamıyorum :53: hatta ne kötü çekiyo bunun kamerası fln derdim kesinlikle yetenek meselesi ozaman cnm havalara girebilirsin iş telefonda diil sende bitiyo..:d

ayyy çok sağol canım :77: Fotoğraf çekmeyi sende seviyorsun demek ki o zaman sende bizle paylaş canım onları :16:

ah canım nerde bende öyle senin gibi fotoğraflar kendi halimizde uğraşıyoruz işte sen koy biz bakalım güzel resimlerine...:)

fotoğrafın harika tatlım kardeşimde foto muhabiri benim ne zman ablam gel bana bir makina alalım desem hep işi var hep işi bende kızımın sürekli fotolarını çekmek istiyorum makinamda arızalandı ya iyi bir foto makina alıcamkdım yada ceple idare edicekdim iyiki seni buldum şu anda bana önerebileceğin makina cepde veya normal fiyatda foto makinasında hangi ürünler var maksimum benden 1000 çıkar oda isterimki uzun yıllar gidebilsin bana öpüyorum ve hem sağlıkçı olarakda başarılarının devamını dilerim ...

fotoğrafın harika tatlım kardeşimde foto muhabiri benim ne zman ablam gel bana bir makina alalım desem hep işi var hep işi bende kızımın sürekli fotolarını çekmek istiyorum makinamda arızalandı ya iyi bir foto makina alıcamkdım yada ceple idare edicekdim iyiki seni buldum şu anda bana önerebileceğin makina cepde veya normal fiyatda foto makinasında hangi ürünler var maksimum benden 1000 çıkar oda isterimki uzun yıllar gidebilsin bana öpüyorum ve hem sağlıkçı olarakda başarılarının devamını dilerim ...

Öncelikle çok teşekkür ederim :71: Dijital bir şey düşünmüyorsunuz anladığım kadarıyla profesyönel olacak. SLR de önemli olan şey lenstir. Ama makina olarakta Canon u tek geçerim, ama işte çok pahalılar. Aşağıda paylaştığım linkte hangi makinayla nasıl fotoğraflar çekilmiş bakabilirsiniz.Kalitelerini bi nebze de olsa görmenize yardımcı olur.
Nikon d50,Fujifilm FinePix S7000 Zoom, Canon 350d objektif 17-85.

dpreview review samples's Albums: Galleries: Digital Photography Review

Öncelikle çok teşekkür ederim :71: Dijital bir şey düşünmüyorsunuz anladığım kadarıyla profesyönel olacak. SLR de önemli olan şey lenstir. Ama makina olarakta Canon u tek geçerim, ama işte çok pahalılar. Aşağıda paylaştığım linkte hangi makinayla nasıl fotoğraflar çekilmiş bakabilirsiniz.Kalitelerini bi nebze de olsa görmenize yardımcı olur.
Nikon d50,Fujifilm FinePix S7000 Zoom, Canon 350d objektif 17-85.

dpreview review samples's Albums:Galleries: Digital Photography Review[/

tatlım aslında çok az anlıyorum asıl profosyenel kardeşim dediğim gibi aslında dijital makinada olabilir cep telefonuda olabilir nasılsa dijital ortamlarda kalıyor artık fotolar anlıyacağın farketmez fiyat azsa eğer biraz daha çıkabilirim senin önerdiğin makinalara bakıcağım en kısa zamanda sağolasın ilgin için:69::69:

$Wolf6270.jpg

$261811_176605179066888_167345719992834_465884_5914953_n.jpg

Sizin desteklerinizle populer iletişim sitesinde Sayfa açtım kızlar :81: İnşallah herkes beğenir :69:
Yalnız şu sıralar bunalımlı hallerim fotoğraflarıma bi hayli yansıyor .. Ernst Haas'ın dediği gibi :

‎"Sadece kameranız ve siz varsınız. Fotoğrafınızdaki kısıtlamalar size bağlıdır;
çünkü ne gördüğümüz kim olduğumuzdur." :31:

Son düzenleme:
bu nasıl bir bakış açısı...
şiir yazanlar daha çok hüzünlü zamanlarında yazarlar,yazdıklarının tadı bundan bambaşkadır.sen fotoğraflarken hangi ruh halinle fotoğraflıyorsun gördüklerini?
ayda ortalama kaç fotoğraf çekiyorsun kaç tanesini saklamaya karar veriyorsun?
her yeni fotoğrafına baktığımda keyif alıyorum.yine harikasın!:71: hani amatörlerin izinden gittikleri bir idölleri vardır.senin de var mı fotoğraflarından etkilendiğin bir isim?

bu nasıl bir bakış açısı...
şiir yazanlar daha çok hüzünlü zamanlarında yazarlar,yazdıklarının tadı bundan bambaşkadır.sen fotoğraflarken hangi ruh halinle fotoğraflıyorsun gördüklerini?
ayda ortalama kaç fotoğraf çekiyorsun kaç tanesini saklamaya karar veriyorsun?
her yeni fotoğrafına baktığımda keyif alıyorum.yine harikasın!:71: hani amatörlerin izinden gittikleri bir idölleri vardır.senin de var mı fotoğraflarından etkilendiğin bir isim?

Fotoğraf çekerken sadece çekeceğim objeye odaklanıyorum ama bulunduğum ruh halim nasılsa ona göre beğenim de değişiyor, siyah daha cazip gelebiliyor. Çok mutluysam çevremdeki güzellikleri daha iyi keşfedebiliyorum. Bi ay çok uzun bi zaman dilimi hiç hesaplamadım. Her gün mutlaka en az bi tane fotoğraf çekerim. Hayat güzeldir ama bu güzellikleri keşfetmek bize düşüyor. Çok teşekkür ederim :16:

Bu resmi bir cep telefonu kamerası çekebilir mi? :S Yani prof makineler dışında böyle öndeki nesneye odaklanma mümkün değil diye düşünüyordum.
Photoshopla yeniden düzenlediysen o ayrı.

$171375_10150114829264777_822709776_6207505_2089770_o.jpg

O fotoğrafın orijinali bu canım. Fotoğraflarıma bi tek imza atarım, onun dışında telelfondaki renk ayarlarından başka bir şey kullanmıyorum. Photoshop yapamıyorum zaten. Gelişmiş düzeydeki photoshop programlarını kullanmak gerekir kullanacaksak. Onlar da çok karışık :50:

aynı telefona bende sahibim bende cok meraklıyım fotograf cekmeye ama nedense bu ayarları yapamıyorum mesela ben senin bu fotolarında photoshop kullandın diye düsünmüstüm hatta hangisini kullanıyorsun diye sorcaktım ki yorumları okudum photoshop degil renk ayarıymıs canım bunu nasıl elde ediyorsun renk ayarlarında nerelerle oynuyorsun ben bilmiyorum yardımcı olursan memnun olurum :34:

hepsi çok güzel yaaa bende çok severim ama malesef öyle aletlere sahip deilim yeni telim olduğunda hemen çekmeye başlıcam :D şimdiki teli ilk alınca çektim çektim şimdi az geliyor ve bişeyler çekmekte içimden gelmiyo :S

aynı telefona bende sahibim bende cok meraklıyım fotograf cekmeye ama nedense bu ayarları yapamıyorum mesela ben senin bu fotolarında photoshop kullandın diye düsünmüstüm hatta hangisini kullanıyorsun diye sorcaktım ki yorumları okudum photoshop degil renk ayarıymıs canım bunu nasıl elde ediyorsun renk ayarlarında nerelerle oynuyorsun ben bilmiyorum yardımcı olursan memnun olurum :34:

Öncelikle Flaş çok nadir kullanıyorum canım. Onun yerine kendim oluşturmaya çalışıyorum ışığı veya gün ışığından olabildiğince faydalanmaya çalışıyorum. Kontrast ve renk tonunu kullanıyorum (Genelde siyah beyazı kullanacağım zaman), bu iki özelliği beraber idare ediyorum, birbirlerini tamamlıyorlar resmen. Işık duyarlılığım otomatik. Netlik normal.Mod ve beyaz dengesini kullanmadım hiç.Ama kullanırsan faydası olur muhakkak.

hepsi çok güzel yaaa bende çok severim ama malesef öyle aletlere sahip deilim yeni telim olduğunda hemen çekmeye başlıcam :D şimdiki teli ilk alınca çektim çektim şimdi az geliyor ve bişeyler çekmekte içimden gelmiyo :S

Çok teşekkür ederim :71: İnşallah sende aramıza katılırsın canım :69: İçinden geldiği zaman çekersin hem daha güzel olurlar o zaman :)

Back