Fotoğraf çekilmeme karışıyor

buraya nasil geldim bilmiyorum ama şaşırdım. Yaşın gereği gözünü aşk bürümüş böyle bir olayı normal olmadığının birazcık farkında olarak buraya yazıyorsun. Bir kaç sene sonra zamanı geri alsamda sen kimsin dallama bana o... diyorsun ailem benimle gelecekler çekime, gelmeyedebilirler bu kadar alçak görüyorsan beni, asla karşıma çıkma. deseydim diyeceksin.
Ben bir kadın olarak başka bir kadının/kızın bu tarz şeyleri kendisine layık görmesine ve yaşamasına katlanamiyorum

Ay buraya yazılanları ex sevgiliniz okuyacaksa bir kaç kelam da ben edeyim. Adam bir baltaya sap olamamış ve muhtemelen de olamayacak bu kişilik ve kafa yapısıyla... bütün gücünü hayatına aldığı kadının üzerindeki otoritesiyle ispatlayacak ve şiddet eğilimli bir insan. Uzak durun ve azıcık kendinize eğitiminize yatırım yapın. Bu tipler insani geriletir

Çok yanlış yerde yanlış tepkiler veriyorsunuz

Mune hanım bence biraz da tecrübenin de verdiği deneyimle konuyu özetlemiş arkadaşlar artık bir şey yazmayalım bu hanım sevgilisinden ayrılmaz ve tartışmalarda konu açar ona da cevap yazmaya gerek yok.Benim kendi anam babam bile bana o....bu demiyorken elin oğlu diyemez.O.....bu gibi olmuşsun da diyemez saygıyı koruması lazım beni de taş doğurmadı sonuçta.Bence de konu sahibi hanımefendi sevgilinizle size mutluluklar dilerim.

Erkek arkadaşın biraz değil baya tuhaf.mezuniyet fotosunda hiç domalarak poz veren yada bacak şov yapan görmedim.hemen sepetle

O lafi duyup devam ediyorsaniz etmeyin. Lütfen etmeyin.

Hatalı olan sensin canım. Bu adama o kadar yüz verdiğin için hatalısın. Sana or. diyebilecek yüzü verdiğin için hatalısın. Hâlâ ayrılmayıp bizim yazılarımızı ona okutmaya çalıştığın için hatalısın. Sen hatalısın.
Ben senin sevgilinin hatalı olup olmadığını degerlendirmeyecem çünkü o adamın kendisi bir hata.
Çok özür dileyerek söylüyorum ama eşek olana semer vuran çok olur. Vursun bakalım semeri sıkılınca gider nasıl olsa. Ama sen? Sen kendini gelistirmedikce zihnini açmadıkça biri gelir diğeri gider. Umarım kendine değer vermeyi yakın zamanda öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…