Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Or.... Dedı ve sız onu dınleyıp gıtmedınız ve bu olaydada tek uzuldugunuz konu bumu. Sende ona s..... Gıt deseydınn. Gercekten sasırıyorum hergun kadın cınayetlerı olurken resmı bıle kıskanan bırıyle nasıl bırlıkte oluyorsun. Hemde ne haddıne sevgılısıne karısmak

Gittim çekildim o günden sonra da konuşmadık hiç.

Yazdığım konudan bunu nasıl çıkardın bilmiyorum ama bu duruma ben de sinirlendim ki gelip buraya konu açtım. O kişinin buradaki mesajları okuduğunu bildiğim için insanların onun hakkında ne düşündüğünü görmesini istedim ve bu konuyu açtım.

Açıkçası bizim ne düşündüğümüz onun icin çokta fifi.
Senin ne düşündüğün önemli dedik ama yine yine ve yeniden anlatamamisiz :)

Şaka mı bu?
Niye hevesiniz kursağınızda kalıyor?
Tekmeyi basmak bu kadar mı zor?
Midem kaldırmıyor artık bazı ilişkileri.
Allah akıl fikir versin size, üniversite mezunu tahsilli kardeşim.

Bakınız: Evlenince eşine şiddet uygulayacak erkekBenim de arkadaşımın böyle kafa yapısına sahip sevgilisi var yapma etme dediysem de dinlemedi kızın annesi de çocuğa karşı.Bu tipler şiddete meyilli tipler oluyor yaşınızı bilmiyorum ama herhalde 20'lili yaşların başıdır.Gelin abla sözü dinleyin hiç kimse sevdiğine o.bu demez.

Açıkçası bizim ne düşündüğümüz onun icin çokta fifi.
Senin ne düşündüğün önemli dedik ama yine yine ve yeniden anlatamamisiz :)
hala ders aldığından falan değil o burdaki konuları görsün diye (elin adamı niye burayı okuyo onu da anlamam) konu açıyo

Ben sadece hatalı olanın ben değil de o olduğunu anlasın istedim.
Bu konuda birşey anlaması gereken varsa oda sensin.
Sevgilin dediğin adam laftan anlayacak olsa sana o lafları etmez.
Gerçi sende anlayacak olsan, kızlarla fotoğraf çekileceğim gibi laflarla sevgilini ikna etmeye çalışmazdin..
Biz boşa sinirleniyoruz böyle konulara işte.

E sen sana oros... diyen millete bacak şov yapacaksın diyen densize hala sevgilim diyip cevap veriyosan normal yani bunları yaşaman baban karışmıyor etmiyor o kim ki ? En güzel yıllarınızı böyle aptallara feda etmeyin pişman olursunuz

domalarak bi mezuniyet pozu mu var arkadas
gerci ilk sayfalarda onu da gördük dimi nasıl bir fantezi dünyası varsa
kişi kendinden bilir işi

Ben sadece hatalı olanın ben değil de o olduğunu anlasın istedim.
Yazacaklarım sizi aşağılamak küçümsemek için değil, asla içimden böyle bir şey geçirerek yazmıyorum ama siz erkek arkadaşınızla ilgili meseleler için konu açtığınızda, o burayı okuyor insanların onun hakkında neler yazdığını görünce aklı başına gelir düşüncesiyle konu açıyorsanız büyüyün ve kendinize ne yaptığınızı görün lütfen, erkek arkadaşınız gibi kişiler kimsenin ne düşündüğüne önem vermez, hele de kız arkadaşı her ettiği hakareti yutup tekrar tekrar barışıyorsa, ki zaten kimsenin ne düşündüğü önemli değildir, insanın kendisinin ne düşündüğü önemlidir, biz size hak versek sevgilinizi yerden yere vursak ne çare, siz çocuğun söylediklerinin yalnızca hata olduğunu düşünüp hatasını anlamasını sağlamak için konu açtıktan sonra, foto çekim gününden beri yalnızca küsüp söylediklerinin hakaret olduğunu bunu kabul etmeyeceğinizi söyleyip ayrılmak yerine, konuda yazılanları okuyup sizden özür dilemesini bekledikten sonra bizim düşüncelerimizin hiçbir ehemmiyeti kalmıyor, evet bence siz burayı okuduğunu bildiğinizden okur da yalvar yakar sizden özür diler diye düşünüp konu açmışsınız bence, yazdığınız son mesajlar bana bunu düşündürdü maalesef, size erkek arkadaşınızla mutluluklar.

Boyle biriyle ilişki içinde olmana çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…