• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf çekilmeme karışıyor

sarscov2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
353
256
18
28
Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.

Ooo bulunmaz hint kumaşı bir adam daha. Aman sakın elinden kaçırma, kaçırmamak için fotoğrafçıya gitme. Mazallah namusun elden gider.

Ne olmuş canım sevgiliniz size o. dediyse, çekilmeyin fotoğraf falan, ayrılir sizden mazallah. Kırın dizinizi oturun, neyinize gerek mezuniyet!
Aklın yolu bir. Bir insan suratına küfür eden bir sevgiliyi bulup da bir fotoğraf için kalbini kırar mı? Yeni nesil hiç bilmiyor ilişki yürütmeyi, erkeğe tapmayı.

Sen hala düşünüyormusun şaka gibi buraya yazacağına sana böyle iğrenç ithamlarda bulunan sözde erkek arkadaşını acilen terk et

Böylesine terbiyesiz terimleri sana nasıl kullanabilir, hiç mi kendine saygın yok. Bırak bu kişiyi, kurtul. Sevilmez böylesi, kendini değersiz kılmaktan başka işine yaramaz.

Seven insan kıskanır, ne yapsın çocuk ılık erkek gibi izin mi versin elin adamlarının senin fotonu çekmesine. Hem erkek dediğin yumruğu kodumu masaya şöyle bir titretecek dememizi bekliyorsan daha çoook beklersin. Kızım, güzelim, canım benim bu lafları eder etmez o saniyede ayrılman lazım. Daha ne bekliyorsun.

Hala erkek arkadaşım diyebilme midesini kendinize nasıl buluyorsunuz ya? Ay deliriyorum böyle mağaraya koysan orada bile sırıtacak ilkellikte, hadsizlikte, beyinsiz herifleri yanında tutan hemcinslerimi görünce. Ben gidiyorum. Ancak, şu geri zekalıyı şutladım, aklım neredeydi benim temalı bir konu açarsanız, tebriğe gelirim. Of! Ay şiştim, cidden...

Back