Ilacini ,enjektorunu gosterirsen fikir werebilirimAsilama yapacağız bu ay bugun regl oldum tamda aksam üstü. Doktoru aradim fostimonla başlayalim dedi. Fostimon 150 al dedi 75 cc yapacağım her gün ancak. Sisesi 150 lik nasil olacak hiç anlamadim. Esim almis ilaci ama enjektörde 75 cc gibi bisey yok. Ilacin kutusunun içinde hem su hem toz var. Geçen ay gonal f kullanmistim o cok kolaydı. Bilen yardimci olabilir mi lütfen?
Yarin aksam üstü yapmam gerekiyor iğneyi. Pazartesiye kadar kapali her yer.
Asilama yapacağız bu ay bugun regl oldum tamda aksam üstü. Doktoru aradim fostimonla başlayalim dedi. Fostimon 150 al dedi 75 cc yapacağım her gün ancak. Sisesi 150 lik nasil olacak hiç anlamadim. Esim almis ilaci ama enjektörde 75 cc gibi bisey yok. Ilacin kutusunun içinde hem su hem toz var. Geçen ay gonal f kullanmistim o cok kolaydı. Bilen yardimci olabilir mi lütfen?
Yarin aksam üstü yapmam gerekiyor iğneyi. Pazartesiye kadar kapali her yer.
Ilacini ,enjektorunu gosterirsen fikir werebilirim
Bu sekilde vermişler bu 2 günlük. Suyu toza karıştırdıktan sonra ertesi gun kullanabiliyor muyuz acaba.Benim kiler bu sekilde. Toz ve su buda.75 lik ama suyu ile birlikte cekince enjektorde 100 uniteye kadar doluyo.
Senin 75 lik canım. Doktor bana 150 lik verdi. 75 çekip uygulayacaksin dedi. Kalanini yarın kullanabiliyor muyuz onu bilemiyorum. Seninki gibi insulin enjektörü de vermemişler son dk eczane kapanırken almis esim.Benim kiler bu sekilde. Toz ve su buda.75 lik ama suyu ile birlikte cekince enjektorde 100 uniteye kadar doluyo.
Evet. Esim son dk almis eczaneden tam kapanirken. Pazartesiye kadar kapali ya heryer panik yaptım. :)) hemen baslamak istiyorum. 1 ay daha erteleyesim hiiiic yokProspektuse bakmak en doğrusu veya tıbbi sayfalara bak ben kullanmadım şahsen ki doğru soylemesi lazımdi .
Ignede sorun yok da , ilacin tek su , tek toz olusu dusundurdu.hepsinden 2tane diye dusundum ya.bu cok ilginc acaba dr sana 2tane 75lik al , toplam da 150 vur mu demek istedi ki? Yok gulum ya, igneler ilaclar tek kullanimlik.cozdurup ertesi gunde olmaz. Bana dr suyu tozu karistirinca cok bekletme demistiEvet. Esim son dk almis eczaneden tam kapanirken. Pazartesiye kadar kapali ya heryer panik yaptım. :)) hemen baslamak istiyorum. 1 ay daha
Ignede sorun yok da , ilacin tek su , tek toz olusu dusundurdu.hepsinden 2tane diye dusundum ya.bu cok ilginc acaba dr sana 2tane 75lik al , toplam da 150 vur mu demek istedi ki? Yok gulum ya, igneler ilaclar tek kullanimlik.cozdurup ertesi gunde olmaz. Bana dr suyu tozu karistirinca
Kisa Uclari varmi ignelerin? Eger yoksa gobekten o uzun uclarla yinede yapamazsin kendi neIgnede sorun yok da , ilacin tek su , tek toz olusu dusundurdu.hepsinden 2tane diye dusundum ya.bu cok ilginc acaba dr sana 2tane 75lik al , toplam da 150 vur mu demek istedi ki? Yok gulum ya, igneler ilaclar tek kullanimlik.cozdurup ertesi gunde olmaz. Bana dr suyu tozu karistirinca cok bekletme demisti
Evet. Esim son dk almis eczaneden tam kapanirken. Pazartesiye kadar kapali ya heryer panik yaptım. :)) hemen baslamak istiyorum.
Senin 75 lik canım. Doktor bana 150 lik verdi. 75 çekip uygulayacaksin dedi. Kalanini yarın kullanabiliyor muyuz onu bilemiyorum. Seninki gibi insulin enjektörü de vermemişler son dk eczane kapanırken almis esim.
Bu sekilde vermişler bu 2 günlük. Suyu toza karıştırdıktan sonra ertesi gun kullanabiliyor muyuz acaba.
Sanirim dr yanlis söyledi. 150 likten 75 kullanicam kalani aticam galiba .Bu sekildeki ilaclar hemen kullanilir.ertesi gune birakma olmaz.
Mesajda yazmis dr fostimon 150 diye bizde öyle aldik :)) birazdan nöbetçi eczaneye gidip sorucam canim. Neyse ki elimde ilaç var .Ignede sorun yok da , ilacin tek su , tek toz olusu dusundurdu.hepsinden 2tane diye dusundum ya.bu cok ilginc acaba dr sana 2tane 75lik al , toplam da 150 vur mu demek istedi ki? Yok gulum ya, igneler ilaclar tek kullanimlik.cozdurup ertesi gunde olmaz. Bana dr suyu tozu karistirinca cok bekletme demisti
150lik al derken 2tane 75 al demeliydi.Sanirim dr yanlis söyledi. 150 likten 75 kullanicam kalani aticam galiba .
Sordum canım doktora sahi. 150 likten kalani ertesi gun kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi. 1 kez kullanicam arta kalani. Kalan 150 lik fostimonlari pazartesi iade edicem ilaclari . 75 lik alicam150lik al derken 2tane 75 al demeliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?