Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben bizim kızların birşeyleri eksik olduğundan seçemeyiz demedim ki cnm nerden çıkardın bunu?=) ünlüleri seçiyoruz evt ama bir sürü fotolarını görüyoruz burda kaç kişinin fotosunu gördük ki? toplasan kaç kişi yapar ki o yüzden forumun değil fotolarını gördüğümüz kk güzellerini seçelim demek daha doğru olur=)
bende gördüğüm kadarıyla söyliyeyim.. elbetteki herkesin kendine göre güzellikleri var ama:) artez, leyla01 bende avatara göre tahmin ettiğim okypete, gurbaa prenses aşkito ilarzu ya daha çok vardı ama şimdi unuttum inanın:)
butun bayanlarimiz guzel ama sariboceq bende ayri,tanimasamda pozitif elektrik aliyorum..:hulya: yazdiklarinizdan kopya cekersem azeri guzeli leyla,artez,ilarzu oo hepsi guzel kk kadinlarininnn....
Çok az kişinin resimlerini gördüm .Hepsi birbirinden güzel kızlarımız , bayanlarımız var. Hiçbirini birbirinden ayıramıyacağım .Çünkü bazılarının kalbimdeki yeri çok başka :))