Samsonn Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 18.080 43.172 18 Ağustos 2016 Konu Sahibi izguben #61 izguben .!.: eski yazılarından anladım olayı bende, hani zayıf noktası olur ya bır ınsanın tam orasına gelmiş bilgecenin haliyle çok kırılmış, üzüldüm adına unutmuştur inşallah mutlu huzurlu hayatı olsun iyi biriydi. Genişletmek için tıkla... Ya kız zaten bir sürü kayıplar yaşamış yakın dönemde... Onun üzerine bu yapılır mı
izguben .!.: eski yazılarından anladım olayı bende, hani zayıf noktası olur ya bır ınsanın tam orasına gelmiş bilgecenin haliyle çok kırılmış, üzüldüm adına unutmuştur inşallah mutlu huzurlu hayatı olsun iyi biriydi. Genişletmek için tıkla... Ya kız zaten bir sürü kayıplar yaşamış yakın dönemde... Onun üzerine bu yapılır mı
izguben Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2013 6.144 6.868 18 Ağustos 2016 Konu Sahibi izguben #62 Samsonn .!.: Ya kız zaten bir sürü kayıplar yaşamış yakın dönemde... Onun üzerine bu yapılır mı Genişletmek için tıkla... Oldu bitti yapcak bişe yok
Samsonn .!.: Ya kız zaten bir sürü kayıplar yaşamış yakın dönemde... Onun üzerine bu yapılır mı Genişletmek için tıkla... Oldu bitti yapcak bişe yok