Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Yaaa hep alintilaya basıp geri kaldırıyorum. .
@Bilgece seve seve..
KilicBaligi şimdi anlatabildim. seninde biyerinde kova var yani. Yükselen falan mi. Samimiyetle şunu söyleyim dediğin şeylere dikkat edilse ki zor şeyler değil inan mutsuzluk huysuzluk diye bişey kalmaz. Tespitlerin nokta atışı. .

@Elysionight ben senin yorumlarını okuyunca aha Hırçın kız geldi diyorum benim dilim sivri olmasına rağmen seninki daha sivri ama bu sevilmez veya kötü oldugun anlamına gelmiyor tatlım

@Bilgece senin yorumlarınıda ayrı beğeniyorum, kk nın olmazsa olmazlarındansın. Cok mantıklı ve bana 5 cayı sohbetinde arkadaşıyla konuşuyormuş hissi veriyor yaptıgın yorumlar

Hayır yükselenim değil ama yıldız haritamda 6 ev Kova etkisinde, bir de üzerine akrebim beterin beteri var yani... 27.01

@Bilgece
Hatirlamiyorum onu hiç duruma göre anlık bozusabiliyorum o an oyle dusundugum icin ama o, o konuda kaliyor ve genele pek yansitmiyorum bi kac üye haric onlarida bidaha gormemek adina yoksayiyorum bitiyor zaten tesekkur ediyorum :))

@Bilgece neredeyse alinti yapacaktim. Ben bazen yorum yaparken asiri useniyorum. Kendim anlayacagim sekilde ozet gecip gidiyorum. Anlamaman normal.
Senin merakli yonun cok hosuma gidiyor dogrusu
Dizi takip eder gibi konu takip etmen

KilicBaligi yıldız haritamla hiç ilgilenemedim kim yapar nerde bakılır hiç bilmem çok cahilim çok. Benden kalır yanın yokmuş pek.benim yükselenim de biyerde yay biyerde akrep cikar biz yan odaya geçelim istersen

bella-donna birazda bdv ortamı zaten gergin bir ortam olabiliyor o yönüm ateşleniyor daha çok ama miğferimi kaldırdığımda okadarda cekilmez değilim ,eglenceliyimdir gercektede suan hiç arkadasım yok malesef cunku ben bazen adına uzuldugum ve onu cidden dusundugum kisiyede tokat niteliginde konusurum cunku daha sonra yasanacaklari benim sozlerimden daha agır olacaktır..ve zamaninda olduda ama deger vermesem sevmesem canim cicim diyede cok rahat basimdan atarim hemde gönlü olur hemde sevdigi bir arkadasi olurdum ama herkes anlamiyor beni

Benim kimseyle diyaloğum olmadığı için yorum yapamıyorum çok.. Burada gördüm ki herkes herkesi iyi tanıyor. Nickleri çok tutamıyorum aklımda. Sanırım çoğu kez bakmadan okuduğum için..

Biriyle zıtlaştığım zaman unutuyorum o kimdi diye düşünüyorum bazen.

@Elysionight ben Anlıyorum seni tatlım,dobra insanlar cok sevilmiyor nedense. Bende bazen arkadaşlarımı mazoşist olarak görüyorum, benim laf sayacağımı bilmelerine rağmen yinede bana bazen sacma sapan edindikleri dertleri anlatıyorlar. Çözümlerim genelde nettir ama bunu laf sokar gibi söylüyorum bazen

MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Bazen olabiliyor evet

KilicBaligi
Evet ben sevdigim ve uzulmesini istemedigim insanlarada en cok kizarim .. ama bunu kötü saniyorlar halbuki bazen kendimize gelmek icin dost fircasi gerekir haa anlamiyorlarsa ben yalnizliktan gocunmuyorum
Tabiki agresif tarafimda var bazen cosmuyorda degilim ama genelde bana dokudurmayan kisiyede durduk yere huzurluk yapmam ama huzursuzluk olmasin diyede susmam
Ve burda kimseden hirs cikartmiyorum veya kendi yapmadigim, yapamayacagim seyleri akil vermiyorum
bella-donna en azindan arkadaslarin varmiş hala

1Sen senim yorumlarınıda az cok biliyorum tatlım, mantıklı kadınsın vesselam :) ben genelde avatarları Aklımda tutuyorum, değiştirilirse bazen afallıyorum

Eskiden ben de çok sert çıkardım sevdiğim insanlara, hata yapmamaları için çünkü görüyorsun orada uçurum var ve göz göre göre oraya ilerliyorlar... Sonra baktım ki işe yaramıyor, insanların ders alabilmesi için o acıyı tecrübe etmeleri lazım, bunu anladım. Bu yüzden artık sadece bir kere uyarıyorum ve uzaktan izliyorum hepsi bu... @Elysionight

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…