Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

KilicBaligi KilicBaligi evet gecen burada motosikletiyle kaza yapan bir arkadas konu acti kazayla ilgili azicik cikistim ama ben kendimde kullandigim icin motora binen herkese bi sempatim vardir :D buyuzden uyardim kotu anladi sonra konusu kapandi bende ozel mesajdan ulastim kendisine hallettik anladi beni kisa guzel muhabbet oldu aramizda birazda mimik ve yuzumuzu burada gorme imkanimiz yok oyuzden uslup farkli kaciyor arada :D
Anlayan anliyor anlamayanda kendi bilir ^^

Evet hatırlıyorum o konuyu, iki kız vardı motorda, aracın biri direksiyonu üstlerine kırınca şerit değiştirmek zorunda kalmışlardı ve kaza olmuştu. Senin mesajın da hatırlıyorum enem demiştim bizimki yine yaptı yapacağını :KK53: @Elysionight

Bugun ki konudan dolayi kırıldım bir kac kisiye.
Tanımadığım insanlara ne diye kiriliyorsam iste.

Beklemedigim cevaplar gelmiş. Oysa ki açıklama yapmıştım ya ben alinganim ya onlarin basitine geldi bilmiyorum ki.

Gormeden sevgi besliyordum oysa ki. Sasirdim sadece.

Kv bütün duygularimi alt üst etti kusura bakmayin hanimlar.

KilicBaligi KilicBaligi sakaya gelmiyor o işler hic esimin belinde sikintisi var sol elinde kırık var parmagi tam kapanmıyor sans belkide felc kalacakti .. suan tekerlekli sandalyede olan arkadasimizda var cenazelerde kalkti bir bir sahit oldum bu yuzden anlatinca olmus gecmis gibi duruyorda o minnacik dikkatsiz hareket hayat bitirir
Oyuzden ben farkli bir boyuttan bakiyorum -.- gerci konusuyorumda benim ölmeyecegimde ne malum :D bazen kader diyorsun

FrKafka FrKafka bugün sen stresli bi gün geçirmişin, alınganlık etmen cok dogal. Bütün Yorumları okumadım ama genelde aynıydı yorumlar :KK64: Kırıcı olan yorumlar olduysada bosver sen yorumlardan ders cıkar sadece tatlım, üzülme

tek becerisinin çocuk doğurabilmek olan,karşı tarafa da çocuğu olmadığı için sırf sana inat doğuracağım diyen kafa gerçekten buram buram varoşluk kokuyorsun,işte senin tüm hayatın bu,üzgünüm cahilsin.bu arada burası senin malın değil,beni görmek istemiyorsan sen çekip gidebilirsin.

@Elysionight açtığın ilk konularda yazım şeklin beni ciddi sinirlendirmişti. Hatta kapıştık birinde. Ama sanırım artık daha ılımlı bakıyorsun foruma,seni okurken gülüyorum.
KilicBaligi KilicBaligi sen benim bu foruma üye olma sebebimsin:KK53:Yıllar,yıllar önce saç bakımı ile ilgili araştırmalarımda google amca hep beni senin topiklere yönlendiriyordu, :KK25:bari üye olayım dedim. 2 seneye yakın forumun sadece saç, cilt bakımı topiklerinde dolandım( genelde seninkilerde) .Sonra bir gün BdV yi buldum:eek:Bi dahada çıkmadım siteden.

Back