Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

MissCherryBlossom yorumlarını ilgiyle takip ettiğim bir üyedir. kendisini missplayful adlı üye sanıyordum uzunca bir süredir. miss kelimesinden dolayı sanırım. sonra geçmiş konularına falan baktım da o olmadığını öyle anladım. :) konuları okurken pro üye ve avatarı olmayan bir üye yazmışsa özellikle bakıyorum misscherryblossom mu değil mi diye. :) sevenler kavuşsun, aşk varsa uğraşmaya değer tarzı yorumlarını çok seviyorum.

eSmerimSin bana ilk arkadaşlık isteği gönderen üyedir. konuları ilgimi çektiği için arada takip ediyorum kendisini. umarım iyisindir ve her şey yolundadır.

@cryptic diye bi arkadaş vardı uzun süredir yok heralde üyelik iptali yapdı kısada olsa sohbet ettik noldu acaba

@Bilgece yok canım hiç araştırmadım ama herşeye açığım yani çok kötü böbreğim ağrıyor sanki artık yamukluktan dolayı kaburgam biyerleremi batıyor bilmiyorum aslında kilo vermem lazım ama şu anda yürüyemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…