Bende durduk yere senin yüzünden 5 gün ban yedim baby buna ne diyorsunAçılın yardırmaya geldim. Hem de nickli mickli
@PrezentabLkonteS yorumları çok dik. Özellikle ve isteyerek bilerek sinirlendirmek için yazıyor gibi
@beyazgri Üslubu, kelimeleri değiştirerek yaptıgı komik(!) benzetmeleri yuzunden insanın ciddiye alası gelmiyor. Düşünceleri öyle veya böyle beni ilgilendirmez ama konusma tarzı insanı tartısmadan uzaklaştırıyor.
elit81 Onun yuzunden 3 gun ban yedim, tutamadım kendimi. Cumlelerin sonuna koyduğu şu ifade beni çıldırtıyor
@evlaefe Bir seyler söyleyip sonunda canım falan diyor ben anlamadım bu arkadaşı
@divinity hiç yorumunu görmedim ama her karşıt görüşün altında beğenisi var o yuzden dikkatimi çekiyor
themis1990 Turabiden öyle nefret ediyordu ki sinir oluyordum ama şakasına tabi yoksa şirin biri
@_MedceziR_ sayesinde adım kedi kaldıKocaman kocaman yazıyor ama yazdıklarının içeriği de kocaman asla boş yazmaz
@Egem Turabiyi tutuyorum diye beni bir defasında azarlamıştı ama olsun
@Saraylim Çok garip ama bu forumda en saygı duydugum insan nedendir bilmem
@deadline bana çok sevgi dolu biri gibi geliyor
@Feraceli inanılmaz sevecen biri, çok tatlışş
@nickimikim7 daha öncede yazmıştım çok naif ve kibar oldugunu dusunuyorum
@queenEb Canım, kuşum, balımmm
@Mune çok guzel fırcalıyor ya tam forum annesiÖğüt veriyor uyarıyor falan
@ema1 haber paylaştıgındaki yazı stili beni öldürüyor ama açıklamasını yaptı ben de alıştım zaten
Ayy yoruldum dur bakayım başka kimler var az forum gezeyim nick bakayım
@Bilgece arada bir banlanıyor ama nasıl banlandığına şaşırıyorumçünkü herkesle anlaşan, hiç polemiğe tartısmaya girmeyen biri gibi.
@Sephoraa gözümde güçlü bir kadın canlanıyor
@Duka Tesla @NancyFr @Chelzy @kararsiz_2013 onları birbirinden ayıramıyorum nokta atışı yorumları var.
@HayyaL saçlarıyla aklımda kalmış kendisi
@dansmarue çok cesur oldugunu düşünüyorum
@27.01 Kendine huysuz demiş ama bence tatlışşş
DEVAMI GELECEKKKKKK!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?