Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Bende durduk yere senin yüzünden 5 gün ban yedim baby buna ne diyorsun

takiplestigim kisileri zaten begeniyorum, takdir ediyorum, genelde hemfikir oluyoruz.. kimseyi atlamamak icin tek tek yazmiyorum bu yuzden.. takiplesmedigum, begendigim kisiler de var elbet, aklima geldikce yazarim onlari..
arada rahatsiz oldugum durumlari paylasiyorum.. beni etiketleyen herkese cookk tesekkur ediyorum; guzel KK hatunlari..
kotu seyler yazmayin ha

bakın arkadaşlar bunun benzeri bir konu vardı. oradada alıntı yasaktı.
nedenlerini açıklayayım.
. burası oyun bölümü. oyun bölümünde sohbet olmaz. o zaman konu konuluktan çıkar. alıntı olayı sohbete döner çünkü. alıntı yaptığınızda cevap hakkı doğar karşıdakide cevap vermek durumunda kalır.
bu oluncada olay geyiğe, sohbete dönecektir.
diğer yorumlar arada kaynayacak ve geyik olacak konu geyiğe taşınacaktır. konunun ana fikri yok olacaktır. rica ediyorum dikkate alın.
bende ilk bir kaç mesaj alıntı yaptım sonra aklıma geldi,ana dedim bu öyle değildi. alıntı olmamalı

Son düzenleme:
@sare_sare çok hanım efendi bir üye fikirlerimiz uyuşuyor çok güzel mantıklı yorumları var.

birde bdv de her konuda polemik yaratmak isteyen her gelen geçenin agzına kürekle vuran kendini begenmiş var

birde @Bilgece nin yorumlarını çok beğeniyorum

@justholdmetight

kendisiyle 2013 yılında oyun bölümünde rastlaşırdık
böyle saçı başı dağınık bir kedili avatarı vardı ilk gördüğümde ne kadar marjinal bir kız demiştim
ve bir tavşanı vardı onunla ayrılış hikayesi hüzün vericiydi
kendisini de gördüm kumral güzel bir hatun vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…