Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Kendisini biliyorum hatta kadın hali benden güzel
Erkek hali de güzel, hiç gördün mü? Google'a adını yazınca çıkan resimlerini kastetmiyorum tabi, Rus hayranları bir sürü fotoğrafını paylaşmıştı 2010, 2011'de falan çekilen. Etik değil aslında o yapılan ama insanları durduramazsın. Adam hâlâ daha gayet güzel yani. Özel hayatında yakışıklı, sahne hayatında da güzel. Daha ne olsun? :)

kendisi konuyu her yere ceken, hatta kendince olmadik anlamlar uydurup ortami geren tipler, dini bi neden yazildiginda hoplamiyor mu, ifrit oluyorum
hee bi de bunlarin şu modeli var, dini bisey oldu mu karsi cikmak icin asiri cosarak, cok harika yorum yapiyomus gibi itici itici konusanlar.. sadece taraftar toplama amaci var gibi hissediyorum..

gıcıkımmm gıcıkk..ama tatlı bir hatunumm..sağol canımcımm

Kuzum bende seni çok seviyorum sırdaşım güzel yüreklim fıstık arkadaşım benim Senin yerin bende her zaman çok çok ayrı KK ya bir kere daha dua ediyorum seninle beni tanıştırdığı için

bi üye hakkında çok şey yazasım var, ama üyeliğini iptal etmiş, dedikoduya girer dimi? en iyisi susayım arkasından konuşmak gibi olmasın :)

@HayyaL inan konu daki ilk mesajımı tam okumuyorlarmı.orada belirtmiştim.,

mune yazdı,ben kaç kere yazdım. bir üstte yazım varalıntı yapmayın sohbet olmasın diye..
arkasından yine devam. yok artık diyorum.

Ben yazmayı çok sevdim büttüüünn üyeleri yazcam herhalde
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. avatarı beni öldürüyor Yorumlarını da begeniyorum.
@cryptic özledim kendisini bayadır banlı sanırım. Sevdiğim üyelerden.
sourapple cok yorum yapmasa da beğenileriyle yanımızda oldugunu hissettirir hep
Sare Lavinya kırmadan yorum yapabilen ender kişilerden. Düşüncelerimiz uyuşmaz ama üslubunu bozmaz ben görmedim en azından bozduysa da.
@azerinnn çok hamarat ya idol.
yercekimli karanfil bana çok sevimli geliyor.
fetihce ve kardelen2780 yorumlarını sevmiyorum. Öfke dolu birileri canlanıyor gözümde.
imagemaker ütopik biri Fikirleri güzel ama uygulanabilitesi en azından şimdilik yok
limoncu28 uzun uzun anlatmaya gerek yok, farklı

ama ilk konuda yazıyor. konuma yazdım. konu mesajı. konuyu açarken ki mesaj. konu açarken yazdığım mesajın okunmaması mümkün mü

başlığa yazamam ki. konu başlığını değiştiremem. benim bölümüm değil. ama ilk açarken yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…