Algı meselesi ve konuşulan mesele de önemli, sizi şu an anımsayamadım kusuruma bakmayın ama internet ortamında bağırmak demek büyük harflerle yazmaktır, ben hiç büyük harflerle mesaj yazmadım ama dediğim gibi, algı meselesi. Ciddiye almamak lazım böyle şeyleri.
Avusturya'ya özel bir ilgi duyduğum gerçeğini inkar edemem. :) Gitmek kısmet olmadı ama ölmeden önce mutlaka Viyana'yı görmek istiyorum.Time Traveler sayesinde hem bu topikle tanistim hem de kaynasma yolunda bir adim attim. Zaten cok begeniyordum yazdiklarini
MissCherryBlossom bu aralar pek gorunmuyor sanki ama topiklere sakin sakin baslayip 'eeeeeeh' diye bam gum girismelerine bayiliyorum. Ben de oyleyim ahahah
AdAm_OLaCaK_KIZ her konuda hem fikir olmasam da fikirlerini belirtme seklini begeniyorum. Genel olarak uyelerin yasam tarzlarini anlayabiliyorum yazdiklari bazi iceriklerden, sizi bir turlu cozemedim. :)
bogurtlenkusu Gelir, soyler, gider. Severek takip ediyorum.
@justholdmetight bir aksam mesajlasmistik. belli ki sakayi kaldirabilan tatli bir insan. reelde tanisam kesin iyi bir arkadasim olurdu
@Bilgece Fikirlerine katilmadigim zamanlar olsa da kendine has bir uslubu var. Asla geri vites yok.
sourapple az, oz yazan ama bos yazmayanlardan
K kararsiz_2013 nedense atesli her konuya gec kaliyor da soyleyecekleri icinde kaliyormus gibi geliyor bana ahahahha. seni de yakin buluyorum kendime
marilyn monroe Cok yalniz hissettigim konulara gunes gibi dogan sarisin
W Wurstria Nedense hep Avusturya'da yasadigini dusunmustum, muzik konusunu okuyunca Allah Allah orada da mi oluyor bu isler demistim hatta. Jeton sonra dustu :)
Dark_Paradise Kendi gibi dusunmeyen ya da kendi sosyal cevresinden olmayanlara en ilimli yaklasan kisi oldugunu dusunuyorum. Bardak tasana kadar tabi :) Sizi de epey begeniyorum
_MedceziR_ Iletisimimiz olmadi ama sinsi gibi izledigim kisilerden. Gozu kara.
DonukPudra Cok alimli bir hanim olarak dusunuyorum kendisini hep.
27.01 Bunu yazan ne guzel yazmis diye kullanici adina baktigimda sikca karsilastigim bir kisi
Samire tmv Yanlis anlama, acimak gibi degil ama her konuna gercekten uzulerek bakiyorum
Teşekkür ederim annişim ♡
bella-donna beğeniyorum çoğu yorumunu
azimli hırslı biri inşallah o vermek istediği kiloları en kısa zamanda verecek
Eses07 avatarını çok beğeniyorum
ne kadar da ben bacaklı bir kız :)
ayrıca 07 oluşun antalyalı olabilceğini düşünuyorum ve ekstra olarak her mesajımı neredeyse beğnmeni beğeniyorum
sensiz yorumlarım bir hiç ve anlamsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?