Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

W Wurstria bana baya bilindik bağırdı sert bi hatun
Algı meselesi ve konuşulan mesele de önemli, sizi şu an anımsayamadım kusuruma bakmayın ama internet ortamında bağırmak demek büyük harflerle yazmaktır, ben hiç büyük harflerle mesaj yazmadım ama dediğim gibi, algı meselesi. Ciddiye almamak lazım böyle şeyleri.

Time Traveler sayesinde hem bu topikle tanistim hem de kaynasma yolunda bir adim attim. Zaten cok begeniyordum yazdiklarini

MissCherryBlossom bu aralar pek gorunmuyor sanki ama topiklere sakin sakin baslayip 'eeeeeeh' diye bam gum girismelerine bayiliyorum. Ben de oyleyim ahahah

AdAm_OLaCaK_KIZ her konuda hem fikir olmasam da fikirlerini belirtme seklini begeniyorum. Genel olarak uyelerin yasam tarzlarini anlayabiliyorum yazdiklari bazi iceriklerden, sizi bir turlu cozemedim. :)

bogurtlenkusu Gelir, soyler, gider. Severek takip ediyorum.

@justholdmetight bir aksam mesajlasmistik. belli ki sakayi kaldirabilan tatli bir insan. reelde tanisam kesin iyi bir arkadasim olurdu

@Bilgece Fikirlerine katilmadigim zamanlar olsa da kendine has bir uslubu var. Asla geri vites yok.

sourapple az, oz yazan ama bos yazmayanlardan

K kararsiz_2013 nedense atesli her konuya gec kaliyor da soyleyecekleri icinde kaliyormus gibi geliyor bana ahahahha. seni de yakin buluyorum kendime

marilyn monroe Cok yalniz hissettigim konulara gunes gibi dogan sarisin

W Wurstria Nedense hep Avusturya'da yasadigini dusunmustum, muzik konusunu okuyunca Allah Allah orada da mi oluyor bu isler demistim hatta. Jeton sonra dustu :)

Dark_Paradise Kendi gibi dusunmeyen ya da kendi sosyal cevresinden olmayanlara en ilimli yaklasan kisi oldugunu dusunuyorum. Bardak tasana kadar tabi :) Sizi de epey begeniyorum

_MedceziR_ Iletisimimiz olmadi ama sinsi gibi izledigim kisilerden. Gozu kara.

DonukPudra Cok alimli bir hanim olarak dusunuyorum kendisini hep.

27.01 Bunu yazan ne guzel yazmis diye kullanici adina baktigimda sikca karsilastigim bir kisi

Samire tmv Yanlis anlama, acimak gibi degil ama her konuna gercekten uzulerek bakiyorum

Avusturya'ya özel bir ilgi duyduğum gerçeğini inkar edemem. :) Gitmek kısmet olmadı ama ölmeden önce mutlaka Viyana'yı görmek istiyorum.

Time Traveler zor bulunup kaybedilmeden gereken nadir insan. Herkonuda rahatlıkla konuşabildigim , kocamın müstakbel avukatı, fren sistemim.. sırdaşım, aplam bidenem o benim..
domacica teşekkür ederim, tanımak isterim..
@2KediAnnesi yorumlarını çoğu zaman kırık bu kız yea diye okuyup , niçin 2kizannesi diye algıladığım sayin üye :) (annelik içgüdüsü sanirim:))
_MedceziR_ ağır başlı usturuplu delendimmi aha şimdi süper oldu diye arkadan gaz verdiğim tatlı üye.

queenEb seni alayim buraya.. gamli baykusum. Ask pitircigim. Akilli zeki guzel muhendisim..
@oglushummm fikir kadını. Din hocam :) bir ilahiyatçı olupta bukadar objektif yaklasabiliyorsun ya.. hayranım sana.. beğenilen ve sevilen kadın

Son düzenleme:
Eses07 avatarını çok beğeniyorum
ne kadar da ben bacaklı bir kız :)
ayrıca 07 oluşun antalyalı olabilceğini düşünuyorum ve ekstra olarak her mesajımı neredeyse beğnmeni beğeniyorum
sensiz yorumlarım bir hiç ve anlamsız

Çok teşekkür ederim

07 Antalya'lıyız

Bacaklar fake

Rica ederim canım :)

Bu konuda siyasete gelmiş son sayfaları okudumda. Bazı üyelerin sırf birilerini tahrik amaclı yorum yaptığını düşünüyorum. Saygı saygı diye bas bas bağırıyorlar ama kendileri saygıdan yoksunlar. Neden ilerleyemedigimizin kanıtı. Allahtan aklı basında Üyelerimiz varda ortalık daha cok gerilmeden bitiyor Tartışma!

domacica harbiden gercek hayattada herseye gec kaliyorum. Yani bir dedikodu var ise en son ben biliyorum. "Biliyorsun zaten benim hic birseyden haberim yoktur" sik kullandigim bir cümle

Burda ise bazen mesaj yazmaya useniyorum. Zaten cogu kisi benim düsündüklerimi yazmis oldu bilene, ne diye daha yaziayim? Begenmekte güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…